Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #463

2012-03-05 12:19

problem je,ze zadny uspory a balicky vubec nejsou potreba,vseho je dost a i ty prace by bylo habadej.Tohle vsechno je hra,financni hra,prostredek k tomu nas nekam dostrkat ,k necemu co nahore chteji,je to plan,kterej nam jen skodi,ale nekomu ma pomoct k poradnymu baliku,treba za cenu valky,nebo hladomoru,mocenskej boj.Jenze dokud lidi necacnou premejslet a chovat se jako lidi,nebudou zadny prevraty a revoluce k nicemu,protoze zver se zmenou vlady jinak chovat nezacne.Takze jen tim,ze zacneme bejt zase lidma,muzeme neco skutecne dokazat.Ale s tim musi kazdej zacit sam u sebe a zadat to i od ostatnich.Jinak se vzdycky najde horda tech,co budou chtit mit vic a lepsi nez ten zbytek.O tom to nakonec dneska je.Protoze dobytek zustane dobytkem i kdyby mel cervenej vysokoskolskej diplom!Az si uvedomime ze zivot se ma zit,ze ma bejt o pratelstvi,vzajemny pomoci,stesti a zodpovednosti,spravedlnosti a pravde,pak se zacnou veci menit.Zatim si zavidime i lepsi hrebik ve strese a korunu na hodinu navic,bodejt ne,kdyz mame pokriveny zebricky hodnot a jediny meritko na vsechbno jsou penize.Porad jeste vam to nikomu nedoslo?..................proud