Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.


Nepřihlášený uživatel

/ #530

2012-03-08 11:37

Po slavné sametové revoluci, je to nejhorší vláda, která tam kdy byla. Vládu, kterou nezajímá, že rodina je základ státu. Při platech, které jsou je nemyslitelné, aby mladí lidé si pořídili vlastní bydlení pomocí hypotéky, vyživovali své děti, spořili dětem na stavební spoření a ještě si sami špórovali na důchod. Spoustu mladých rodin, si dovolí jen to bydlení, jedno dítě a navíc už tak nějak nezbývá!
Vláda vůbec nebere v potaz existenci starých a nemocných lidí. Je to součást naší společnosti, kteří chtějí normálně žít, ale nemohou. Zase jsme u financí. Důchody jsou nedostačující k dnešní drahotě a jim nezbývá nic jiného než živořit. Šťastní Ti, kteří mají rodinu, která se o ně může finančně postarat! Invalidní důchodci, kteří trpí chronickým nevyléčitelným onemocněním, které má tendenci spíše se zhoršovat postupem času, musí tito důchodci absolvovat pravidelné LPK a jsou vystaveni dalšímu stresu. Zda-li LPK je po kontrole přehodnotí na nějaký stupeň invalitidy dle novel soc. zabezpečení, který se opět odráží na finanční existenci důchodce. O doplatcích za léky v lékárnách se ani rozepisovat nebudu, je to z důchodového příjmu UTOPIE. Vláda, která se takto chová ke starým a nemocným lidem si zaslouží nedůvěru lidu a demisi!
Nelíbí se mi ani, co nese každá kapitalistická společnost a to lidi bez domova. Bohužel na ulici končí i psychicky nemocní lidé, kteří nemají rodinu, která by jim pomohla. Nikdo jim nepomůže, i když charita v tomto směru pracuje, aby pomohla této skupině lidí bez domova. Ale psychicky nemocný člověk si pro takovou pomoc bohužel sám nedojde! Více pravděpodobné je, že umře někde hlady nebo umrzne. Je mi z této společnosti smutno! Většina bezdomovců je bílých o černé je sociálně postaráno. Žlutí, kteří u nás naštěstí soc. dávky nepobírají jako ti černí a alespoň makají, zase daňové úniky z jejich podnikatelské činnosti nikdo nijak neřeší. Holt na bílé je přísnější metr, ale jen na ty, kteří nepatří mezi horních deset!
Helekalová