Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1134 Re: Re: Re: Re: sehnal jsem blizsi info

2012-04-05 15:35

#1124: stefi - Re: Re: Re: sehnal jsem blizsi info

Plně souhlasím, zapojte i menší města, ne vše jen v Praze, kam se málokdo od nás dostane. Informujte, kde se zaregistrovat a připojit. Pravda je, že lidé nejsou vyspělí na konání, stále jsou ještě příliš ovlivňováni médii a komedianty,kteří je udržují v tom, že tohle vše bylo za komunistů také, jen se o tom nemluvilo. Nemají vlastní mozek, nejsou schopni si uvědomit, že kdyby to tak bylo, neprosperovala by naše soběstačná země tak, že byla nezadlužená, naopak měla majetek a ne dluh i na každého kojence. Naše úspěšná a transparentní vláda by měla začít u sebe, zrušit senát, parlemnt zúžit na polovinu a sobě ubrat na penězích a prebendách a začít nést odpovědnost za svoje činy a škody platit z vlastní kapsy, jak to dělá každý běžný zaměstnanec. Také si konečně uvědomit, že oni jsou také zaměstnanci - a to naši! A já jako jejich zaměstnavatel chci vyúčtovat každou korunu. Kde jsou stokoruny z povodňové daně? Kdy zaplatí všechna ta Promopra a OpenCard ze svého? Jako jejich zaměstnavatel a živitel je chci hnát k odpovědnosti! A nejen žasnout nad jejich solidností, když konečně pár z nich odstoupí z funkce a jde v tichosti "na lepší", ale zabavit jejich majetky a zaplatit to, co už dávno měli hradit ze svého a vrátit peníze tam, kam patří. A tohle už po dobrém nepůjde,to si uvědomme!