ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Nepřihlášený uživatel

/ #122 Volne vstupy apod.

2012-04-12 17:13

#116: - Re: Re: Re: Re: Re: Spravce steny 

Rád bych se opět vrátil do roviny faktů a reagoval na příspěvky výše.

Náklady na Méďovu mzdu dosáhly 62 100,- Kč za rok 2011, jak napsal pan ředitel. To jsou náklady, které platila škola podle platné smlouvy. Na účet mu pochopitelně přišlo méně, protože platíme daně + odvody na zdravotní a sociální pojištění.

Podle našeho návrhu bude škola platit 0 Kč. 

Méďo, díky za tvůj navrh, že jsi ochoten vést dětský kroužek i nadále. Jsem za to opravdu rád. Všichni znají tvoje zkušenosti a bude ku prospěchu všem, když se využijí.

Co se týče výše vstupného, které by měla platit moje rodina, Méďa spočítal maximální částku. Neváhal započítat dětské vstupné pro mého 3-letého syna, který opravdu "leze" do roztrhání těla, ale spíše po zemi. Rovněž tak Ondra (8 let), kterého je možno vidět spíš na žebřinách a v prostoru tělocvičny než na stěně. Jitka s Lenkou chodí velmi nepravidelně. Pokud vezmu v úvahu moje volné vstupy díky službám, tak za rodinu mi reálný odhad vychází kolem 300,- na měsíc. Ano, to unesu platit.

Já osobně jsem vstupné za takto malé děti nevybíral nikdy, protože stejně lézt dlouho nevydrží. A nebudu na tom nic měnit ani v budoucnu během svých služeb.

Jirka.