Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1257

2012-04-14 14:02

Dobrý den , plně souhlasím ale tak jsem souhlasila a spadl mi kámen ze srdce že konečně budu moci mít i rodinu a žít v 89, nechci aby jsme jako obyč. lidi co opět uvěří zase dopadly jako nyní, prosím pište nám seznamujte nás , zvyšte mim. mzdu všichni máme stejný nárok , nechtějte po chudých popl. i ty popel. jsou šílený a doktoři , zdrav a soc. i bezdom. ? když není práce není jak , at rodiny nemusí žebrat na uřadech , at samož. se netrápí že nemužou víc práce a ještě ani není , kroužky jsou drahé školy se zbláznily učeb. a seš prac. do angl. jako do 600je šílený , vše cizí řečí nic co jako rodič přečt. natož porozumíte , rodiče nemaj ale pěst. na dítě dostávaj 8000 nesouhlasím děti zustat v rod. a né aby je vychov. někdo jiný to není normální když není práce tak se těžko žije - změnit 1 má výplatu za 4 a pak to takhle nemá být, prvně zam. tady naroz. a poté cizince tohle uzákonit , děkuji věřím že jsem nikoho neurazila ale ráda bych abych tak jak jsem si oddechla v 89 by to už začalo fungovat pro lidi a jednalo se lidsky děkuji NJ  Poprosím , jednejte o nás s námi tak jak byste si přály a chtěly aby bylo jednáno  o Vás s námi  ,  nechceme umírat a žít v bídě  , doted vyhrávaly prachy prosím o změnu - všichni lidi jsme si rovni a jsme tu doma  a je to vyzitka všech jak to tu je a chodí