Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-13 23:31

Naše Česká republika potřebuje vládu odborníků a ne
politiky,kteří mysli jen na sebe.My politiky nepotřebujeme,ale oni nás ano!
NIVA

2012-04-14 01:14

Už je na čase udělat v tomto státě pořádek. Vláda okrádá Nás všechny. Rodina byla základ státu,ale dávno je to jinak. Tato vláda se postarala a stará sama o sebe! Lidé Jsou pro ně jen dobytek,který lze třeba podojit a je jedno jak se dobytek cítí,jestli má střechu nad hlavou,jestli nehladoví a když je starý,bylo by lepší ho nechat utratit,než ho nechat dožít v klidu na penzi,aby se do něho nemuselo investovat. Proč si nevzít zpátky co je Naše...svobodu,hrdost,spokojenej život bez strachu z budoucnosti: jestli budu mít zítra práci?,budem s mojí rodinou mít střechu nad hlavou?,budem mít co jíst? a pokud z Nás někdo onemocní neumřem,protože nemáme dost peněz na léčbu,nemocnici,léky?... Obyčejný člověk má této vlády a jejích zbohatlických rozmarů dost a obyčejných lidí je v tomto státě většina a když se ta většina spojí........v jednotě je síla!!!
NIVA

#1253 Re: Souhlas!!! Zloděje zavřít,zabavit jim majetky a zaplatit z toho státní dluh co Nám nadělali!!!

2012-04-14 09:48

NIVA

#1254 Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 10:12

#1204: socka - Porovnávat režimy

Lidé si nikdy nebudou vážit dobrých věcí,dokud nepoznají a neprožijou ty špatný. Hodně lidí dřív nadávalo na Komunisty,ale dnes těch hodně lidí co dnes nemají žádný jistoty moc rádi vzpomínaj,kdy se stát o ně postaral a kdy byla rodina základ státu.

proud

#1255 Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 12:00

#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy 

problem je,ze misto abysme se z minulosti ucili,tak ji nekriticky zatracujeme celou,staci rict komanc a kazdej se najezi,a to si rikame clovek rozumny,pritom si nedokazeme vybrat a aplikovat to dobry a zbavit se jen toho spatnyho.Media a jejich propaganda s nama zametaj jak s malejma parchantama.................proud

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 12:02

Už je toho na jednoho moc dál už to nejde jsem ráda že se něco děje i když člověk nemůže jít ven tak aspoň přes pc díky!

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 14:02

Dobrý den , plně souhlasím ale tak jsem souhlasila a spadl mi kámen ze srdce že konečně budu moci mít i rodinu a žít v 89, nechci aby jsme jako obyč. lidi co opět uvěří zase dopadly jako nyní, prosím pište nám seznamujte nás , zvyšte mim. mzdu všichni máme stejný nárok , nechtějte po chudých popl. i ty popel. jsou šílený a doktoři , zdrav a soc. i bezdom. ? když není práce není jak , at rodiny nemusí žebrat na uřadech , at samož. se netrápí že nemužou víc práce a ještě ani není , kroužky jsou drahé školy se zbláznily učeb. a seš prac. do angl. jako do 600je šílený , vše cizí řečí nic co jako rodič přečt. natož porozumíte , rodiče nemaj ale pěst. na dítě dostávaj 8000 nesouhlasím děti zustat v rod. a né aby je vychov. někdo jiný to není normální když není práce tak se těžko žije - změnit 1 má výplatu za 4 a pak to takhle nemá být, prvně zam. tady naroz. a poté cizince tohle uzákonit , děkuji věřím že jsem nikoho neurazila ale ráda bych abych tak jak jsem si oddechla v 89 by to už začalo fungovat pro lidi a jednalo se lidsky děkuji NJ  Poprosím , jednejte o nás s námi tak jak byste si přály a chtěly aby bylo jednáno  o Vás s námi  ,  nechceme umírat a žít v bídě  , doted vyhrávaly prachy prosím o změnu - všichni lidi jsme si rovni a jsme tu doma  a je to vyzitka všech jak to tu je a chodí

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 14:08

Lidé vyjděte do ulic protože tu nastal nečas a je opravdu Na čase zbavit se Nečase.

Přehled měst, kde se bude konat celonárodní shromáždění na podporu tohoto požadavku  15. 4. 2012 v 17.00:

KRAJSKÁ MĚSTA:

Praha - Václavské nám. - www.holesovskavyzva-praha.cz

Brno - nám. Svobody - www.holesovskavyzva-brno.cz

České Budějovice - nám. Přemysla Otakara II. - před radnicí

Hradec Králové - Masarykovo nám.

Jihlava - Masarykovo nám.

Karlovy Vary - nám. Milady Horákové

Liberec - nám. Edvarda Beneše - http://nr-liberecko.mypage.cz/

Olomouc - Horní náměstí

Ostrava - Masarykovo nám. - www.holesovskavyzva-ostrava.cz

Plzeň - nám Republiky

Zlín - náměstí Míru

OSTATNÍ MĚSTA:

Havlíčkův Brod - Havlíčkovo náměstí

Jablonec nad Nisou - Mírovém náměstí ( u radnice)- stránky

Jičín - Valdštejnské nám

Kladno - náměstí Sítná

Kolín - Karlovo náměstí

Krnov - Hlavní náměstí

Náchod - Masarykovo nám.

Prostějov - náměstí T.G.Masaryka

Tanvald - Krkonošská ulice, parkoviště České Spořitelny

Trutnov - Krakonošovo nám.

Uherské Hradiště - na náměstí

Valašské Kloubouky - Nám. T.G.Masaryka stránky

Valašské Meziříčí - Masarykovo náměstí stránky

Žďár nad Sázavou - nám Republiky

Nepřihlášený uživatel

#1259 Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 14:55

#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy Dobrý den jenže víte třebas já konkrétně věděla že za komanču nemužu mít ani rodinu roč. 68 , protože to bylo tak daný byty nebyly sami s rodiči jsme ho dostaly až mi bylo12, a to už jsem byla uplně i neštastná jak spolužáci se nám smály že žijem jak zvířata a to nás bylo 5 v jedn. pokoji  ale jak kdyby některé lokality bohužel takhle nebyly bez teplé vody a Wc ten byl na celičký dum 1 na gangu takže po tmě a kdo nezažil nepochopí , furt to bylo o vyvyšování se a nemohly jsme dělat co bysme si přály škoda že v 89 se neptaly byla  jsem mladá a bezdětná a prac. i na vedl. poměr a prac. s dětmi jako ved. pion. víte aby furt neměly keci jak je ta mládež líná , ale to je asi gen. a furt stejný tenkr. vesměs byly akt. zadarmo  , to byl ohromný plus ,  ale ted je to o život tenkrát kdo byl hodný a prac. žil v klidu dnes hodný ale neuspěšný protože se někomu nezdá nebo nelíbí tak má smulu , dřív byly forty a dikobraz ted je bída bezdomovci  a faleš a jen prachy ale kde když není výdělek , dřív se nacházely drobný na ulicích i 0.50 a 2 roklíky a bylo a zběrny papír a  dnes  pěkný hono oml. ale za totáče jinak se vexlovalo když jsme chtěly něco na sebe mladí musely jsme kupovat bony nebo jezdit ven i když jsme byly u fochu , přišly 1 za týden 2 kusy 1- vedoucí a1 pro kontrolu ,  výplata od 18 -  880 , ale naši po vyuč. chtěly 1000kč a já vyuč. v 17,5  , máti v továrně vyděl. jinak  a nechápala furt jsem dlužila  a byty k smíchu mladá sice prac. ale to byly všichni tak 2 volné soboty a neděle v v nemoc.  a tam přípl za so a ne a já si za 6 dní vydělala víc  než v práci  , ale volno kdy a kde nikdy zde nebyla dobrá byt. otázka asi jen co mají  hodně peněz  , bohužel byly jsem rozhod. odejít na vždy zde se nedalo  ale opravdu  až jsem měla děti jsem pozn. že  z 900 kř od státu  se nedá  r. 91 , to nebylo na nic , chtěla jsem hned dát títko 7 měsícu do jeslí a honem do práce , jesle už nebyly   v 92 jsem měla smulu ano byly ale za 3.500 celodenní  a na čekání  a to jem začala vše poznávat , dobře uzák. se 3 roky s dětmi , tak jsem si myslela že tohle je ta chudoba omyl , když není práce jak žít a zabezpečit, za totáče jsme prac. maminy si vodily děcka kam potř. a  prac. na 4 hod . jedn. za 2 měs. šly na sobotu a měly větší platy jako my a to byly starší  o 1 nebo 2 roky -  děti se upřed. neremcaly jsme taky jsme chtěly být mamkama ale co jsme zažily po 89 je výsměch  tohle bylo dobrý a co bylo dobrý se zrušilo nechápu , mléčnak kterej se vym. za mekáč to neberu , cena kin hruza jediný co je stejný je nebezpečnost na ulicích a  politika  - at je tam pán či kmán furt stejný , a bytová otázka furt o ničem , a furt hluboko do kapsy

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 15:18

prosím o inform. o všem co se uzákoní , změní a je a bude , vydávat i v metru a zpřístupnit veškeré informace všem , taky bych se ráda zapojila i třebas souhlasem nebo mohla se vyjádřit - jestly na to např. neumřeme , a ti co jsou bydl. na městech tak lepší a zlepšit jednání a nenechat a zabývat se konečně byt. otázkou pro nás , přece soc. rod. samož. a 4 děti nejst. 16 , kdy studuje nemuže jen nájem 6690 , to potom vede k bezdomovectví , a popl. na školách to uzavřete pro rod. stud. opět vzdělání prosím kdo muže ale ten kdo ne přece pomáhat a neponižovat je normální , přece všichni jsme si rovni , ano každý má nárok na dustojný život , práci , výplatu , žití , bez pocitu studu nebo ponížení

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 15:25

Dobrý den , a návrh třeba p. Jágra na post prezidenta , myslí si že koukat na někoho kdo opravdu je znám i mimo naši zemi v dobrém a sportovec by bylo hezké a mládež ve školách by měla vzor jako hrom , myslím že tentokrát by pan prezident měl být někdo lidem známí p. GOTT , at je už dobře a hezky na tomto světě , at to konečně není sport jen o mamonu ale pro všechny dnes je to jen pro bohaté
proud

2012-04-14 15:48

no vite lidi,ja nikomu nechci nic tlacit do hlavy,kdyz chci svobodu,musim ji respektovat,ale jak vas tak uz celkem dlouho ctu,delam si zavery,premejslim a leccos me napada.Vite,premejsli se o odbornicich,lidech znamejch jmen(reprezentace,k cemu nam vlastne je,k prosperite?A ta nam je k cemu?Potrebujem klidne zit,nebo mit nadbytky,prosperovat?) a podobne,o tom co zas kdo spatnyho na nas usil,jak si s nama hrajou a smejou se nam,a jak vytahnem jecet do ulic.Ale jeste jsem,nebo jsem prehlidnul,necetl,ze by nekdo treba napsal,ze se statem je to jako s nemoci,kdyz jsi marod,resej se nasledky,ne nemoc,takze nemas leky co lecej,ale co zmirnujou nasledky,ale to nejdulezitejsi,zdravej zpusob zivota a prevence,vlastne nikoho nezajima,proc taky,dokud je zdravej,a to je ta chyba!Pojdte hledat priciny,pojdte se z nich ucit a napravovat je,kaslete na nasledky,protoze s tema uz moc nenadelame,a kdyz,tak az na ne bude cas,aspirin chripku nevyleci,mozna zmirni nasledky,rvani po ulicich taky vladu nesvrhne,protoze neni demokraticka,totalita se drzi at delas co chces,zvlast kdyz ji podporuje ekonomicka mafie.Gotak nebo Jagr jako prezident,hm,asi jako dramatik havel,ne?A k cemu,ze nas ve svete poznaj?At nas radeji poznaj podle vysledku poctivy prace a stastnyho zivota,to je u me reprezentace:-).Prestante spolehat na druhy,vy to jste kdo se na sebe musi sam spolehnout a udelat patricny kroky k naprave vseho spatnyho,tak se pojdte domluvit na pricinach a na jejich vyleceni,na tom jak, a zasahneme tu hydru spolecne a sprovodime ji ze sveta,bez kriku a mavatek,bez nasili,tim,ze se uz nezucastnime niceho spatnyho.Tak ,aby to bylo ucinny a do vlady si dame hodny lidi,vlastence,ne prospechare.Porad nekde ctu,prosperita,prospech,slava,bohatstvi,pochopte uz konecne ze to jsou zaklinadla systemu, co nas ovladaj a oslepujou,vymente je!!!Hledejte dobrotu,spolehlivost,pravdu,stesti,pratelstvi,pomoc,bezpeci,ferovost,to je proc tu jsme ,a ne prachy a predvadeni se,machrovani,bolest,ponizovani,vecna prace do umoru a potom zebraceni.Uvedomujete si to vubec?Uvedomujete si ty strasny rozdily v nasem mysleni?Uvedomujete si az jak nam tenhle system vlezl pod kuzi?Uvedomujete si proc jsme tady a co nas dela stastnejma,tam vevnitr?Ne nejaka zapraskana dovolena jednou za rok,i kdyz draha,ale treba smich deti,jejich stesti a zdravi,pokecani se sousedama u vina,beznej zivot,ten co je ho nejvic!Zamyslete se a prehodnotte vsechno,veskery vase hodnoty a jejich zebricky,uvedomte si co je opravdu dulezity a proc.A na zaklade toho si pak uvedomte co chceme a co opravdu potrebujeme a az pojmenujeme co nechceme a co chceme,najdeme i to jak se k tomu dostat a co dal.Premejslejte a dejte vedet.......a pak se dame do spolecnyho dila.Vsechny iniciativy kterejm opravdu zalezi na lidech a vlasti,nas podporej,jsou prece jedni z nas,a prospechari at si trhnou nohou...........proud

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 16:34

souhlasím s odstoupením vlády,copak dělá pro děti,důchodce???ať skusej žít za peníze,které já dostávám na důchodě,hamba jim,kam tuto zemi dostali???Na komunisty nadávají,ale co dělají sami???opravdu se člověk musí stydět,jaký pán takový kolektiv.Můžou skusit žít na úrovni minima,to by asi řádili,sami si penízky nabrali,zabezpečili se na dlouhá letá,tak ať si z tak velkých peňez hodně ukrojí a platěj větší daně státu,kdyby to tam ve vládě a ne jenom tam ,každý učinil,hned by bylo více penízků a ne obírat ještě chudé.Vlastně stát ožebračil a dostal tyto lidičky do problémů,tak ať se z toho zodpovídá,je to snad také trestné,umněle někoho dostat do finančních potíží,prostě jedním slovem,pryč s nimi

Nepřihlášený uživatel

#1264 Re:

2012-04-14 16:44

#1262: proud -

ano je to krásně napsané,ale kdo tady ničí tu naši vast,já miluji přírodu,smích,děti,ale jak mají v tomto b.....u žít,když oni jsu velká síla a jen těžko je něčím porazíme a to,že se nám něco shnilého nelíbí,proč,to nedát najevo,tak veďte ty chudé,pracovité,slušné lidičky,jak to chcete udělat,aby tady konečně nastal pořádek a ti mocní nechtěli,abychom brzy umřeli,protože sami mají na léky ,na nejlepší medikamenty,na nejlepší ošetření a mi po těch lécích,které nám dostupné z finančních důvodů nejsou,pomalu umíráme,je mi za ostatní chudáky opravdu smutno,kdo jim popmůže,těm nemocným,když na to nemají,kruci,tak poraďte

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 16:54

vrátili jsme se o hodně let zpět a věřte mi,že si připadám,jako když jsou nad námi drábové,jako to bylo dřív a když chtějí někoho utopit,tak ho utopěj,protože oni na to peníze mají a ten chudák zůstane opět poražený a chudý,spravedlnost nikde,odvolání nikde,hlavně,že oni mají práci a nikdy jim nezáleželo na tom jestli se rodina uživí,jestli bude mít kde bydlet,jestli nemáš peníze,tak tě vyhoděj na ulici,co to vlastně je???,nedivím se těm zlodějíčkům,co mají dělat,když není na jídlo,srovnávají cizinu,ale jak se tam z těch jejich peněz žije důchodcům,je vidět,jak si každý rok jezděj na dovolené i ten co těch peNěz moc nemá,ale stále má víc než mi tady.

Nepřihlášený uživatel

#1266 Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 16:57

tak to musím odporovat,nkdy jsem od státu nic nechtěla,styděla jsem se o něco žebrat,to chtěli ti mocnější a já dřela jako mezek a dne si za důchod nemůžu ani koupit prášky,když jsem nemocná,potřebují nás odrovnat,aby mněli víc pro sebe,koho se to vlastně zastáváte,asi jste na tom velice dobře co???

Nepřihlášený uživatel

#1267 Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 17:01

náhodou jsem se dostala až na dno a představte si,že přesto si dobrých věcí vážím a ctím,ale toto co píšete s námi dělá tato vláda a tak se musí ti co na toum sjou zle nějak hájit a většinou jsou to lidé,kteří vědí co je upřímnost,a láska,jen ti co okrádaj mají pokřivený charakter

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 17:06

ano souhlasím a podepisuji petici,konečně se něco děje,Hošková L.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 17:29

Dejte do vlády oborníky ne řemeslníky.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 19:00

Mafie patří za katr ne do vlády.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 19:16

Je to hrozne ,co se v nasi zemi deje od prevratu.A nikdo nebyl za to potrestan.Kdyby to zrobil obycejny clovek,brucel by az do smrti.o

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 20:55

Stát je kolonií a poctiví pracující lidé otroci
NIVA

#1273 Re: Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 21:25

#1266: - Re: Re: Porovnávat režimy

Paní,asi jste si špatně vyložila co jsem svou myšlenkou chtěla říct. Nemám se skvěle,ale nelíbí se mi,tak jako vám,že na náš ůčet se mají skvěle ti,kteří nás velmi obratně okrádají,mají nás za stádo dobytka,který je jim dobrý jen k jejich vlastnímu prospěchu. Z práce našich zákonodárců vidíme jen stále nižší příjmy a důchody obyčejných lidí a naopak,zvyšující se blahobyt těch,které jsme si zvolili,aby naši krásnou zemi vedli k blahobytu,nezávislosti a prosperitě pro nás všechny.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 21:27

Na titulí stránce Centrumu čtu, že podle ex-šéfky Transparency International je rozsudek nad Bártou přelomový a právě teď Bárta na TV Nova prohlásil, že ho soud prakticky očistil, takže poslaneckého mandátu se nevzdá a neodstoupí. Výsměch!! Měli by ty darebáky rovnou střílet, sedí si tam dál a smějí se nám svými vyžranými obličeji do tváří - viz Vondra. Všude ve světě už při náznaku takových hajzláren, které nám tu předvádějí, politik sám odstoupil, ale tady budou sedět a držet se zuby nehty a ničit naši zemičku dál. Ne, tohle nepůjde po dobrém, vidíte to sami. A ne aby podali demisi, tady je nutno jim okamžitě zabavit majetky a splatit jejich státní dluh - ne náš, my ho neudělali - a hned by se nám lépe dýchalo. A vzít všechny tunely od r. 89 a podrobně je prošetřit a nechat je to zaplatit ze svého (nakradeného z našeho). A zrušit senát, nač tohoto molocha živíme, a zeštíhlit parlament na polovinu, stejně se tam jen hádají a napadají, místo aby za ty krásné peníze, které z našeho inkasují vč. všech prebend, pracovali pro nás a naši zemi.Ještě nikdo nám tak neškodil jako oni. Pověsme je za to, udělejme nové zákony, opravme ústavu, dejme lidem - pracovitým - práva, na jaká byli zvyklí za komunistů, jistoty, aby neměli strach mít děti, že je neuživí, aby nemuseli skákat z oken a pod vlak, protože je vydírá exekutor a oni už nevědí, jak dál, aby neměli strach zestárnout, protože nebudou mít na jídlo ani na léky!! Věřím, že existuje pár lidí, kteří by dokázali zorganizovat převrat, půjdeme za nimi a s nimi. Musí na to být organizační talent, ale najdou se takoví, věřím tomu. Čekáme na vás a podpoříme vás.

Nepřihlášený uživatel

2012-04-14 22:20

Vím, že se připojuji pro dobrou věc a posílám to dál.