Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1259 Re: Re: Porovnávat režimy

2012-04-14 14:55

#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy Dobrý den jenže víte třebas já konkrétně věděla že za komanču nemužu mít ani rodinu roč. 68 , protože to bylo tak daný byty nebyly sami s rodiči jsme ho dostaly až mi bylo12, a to už jsem byla uplně i neštastná jak spolužáci se nám smály že žijem jak zvířata a to nás bylo 5 v jedn. pokoji  ale jak kdyby některé lokality bohužel takhle nebyly bez teplé vody a Wc ten byl na celičký dum 1 na gangu takže po tmě a kdo nezažil nepochopí , furt to bylo o vyvyšování se a nemohly jsme dělat co bysme si přály škoda že v 89 se neptaly byla  jsem mladá a bezdětná a prac. i na vedl. poměr a prac. s dětmi jako ved. pion. víte aby furt neměly keci jak je ta mládež líná , ale to je asi gen. a furt stejný tenkr. vesměs byly akt. zadarmo  , to byl ohromný plus ,  ale ted je to o život tenkrát kdo byl hodný a prac. žil v klidu dnes hodný ale neuspěšný protože se někomu nezdá nebo nelíbí tak má smulu , dřív byly forty a dikobraz ted je bída bezdomovci  a faleš a jen prachy ale kde když není výdělek , dřív se nacházely drobný na ulicích i 0.50 a 2 roklíky a bylo a zběrny papír a  dnes  pěkný hono oml. ale za totáče jinak se vexlovalo když jsme chtěly něco na sebe mladí musely jsme kupovat bony nebo jezdit ven i když jsme byly u fochu , přišly 1 za týden 2 kusy 1- vedoucí a1 pro kontrolu ,  výplata od 18 -  880 , ale naši po vyuč. chtěly 1000kč a já vyuč. v 17,5  , máti v továrně vyděl. jinak  a nechápala furt jsem dlužila  a byty k smíchu mladá sice prac. ale to byly všichni tak 2 volné soboty a neděle v v nemoc.  a tam přípl za so a ne a já si za 6 dní vydělala víc  než v práci  , ale volno kdy a kde nikdy zde nebyla dobrá byt. otázka asi jen co mají  hodně peněz  , bohužel byly jsem rozhod. odejít na vždy zde se nedalo  ale opravdu  až jsem měla děti jsem pozn. že  z 900 kř od státu  se nedá  r. 91 , to nebylo na nic , chtěla jsem hned dát títko 7 měsícu do jeslí a honem do práce , jesle už nebyly   v 92 jsem měla smulu ano byly ale za 3.500 celodenní  a na čekání  a to jem začala vše poznávat , dobře uzák. se 3 roky s dětmi , tak jsem si myslela že tohle je ta chudoba omyl , když není práce jak žít a zabezpečit, za totáče jsme prac. maminy si vodily děcka kam potř. a  prac. na 4 hod . jedn. za 2 měs. šly na sobotu a měly větší platy jako my a to byly starší  o 1 nebo 2 roky -  děti se upřed. neremcaly jsme taky jsme chtěly být mamkama ale co jsme zažily po 89 je výsměch  tohle bylo dobrý a co bylo dobrý se zrušilo nechápu , mléčnak kterej se vym. za mekáč to neberu , cena kin hruza jediný co je stejný je nebezpečnost na ulicích a  politika  - at je tam pán či kmán furt stejný , a bytová otázka furt o ničem , a furt hluboko do kapsy