Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1359

2012-04-20 16:40

REFORMA je podle mne změna něčeho k lepšímu, vývoj. Nechápu, proč svoje sprosté zdražování nazývají reformami. Jsem proti demisi vlády, pokud odstoupí beztrestně! Přece musí nést odpovědnost za to, co této zemi způsobili!!! To znamená: Demise včetně zabavení nakradených majetků, zaplacení státního dluhu z těchto "jejich" peněz, zrušení senátu, zeštíhlení parlamentu na polovinu a sestavení této poloviny z odborníků v patřičných oborech.
Žeňme je vidlemi - dobrovolně se koryt nepustí, to nám teď jasně předvádějí, žeňme všechny ty komedianty a doktory tam, kde je jejich místo, protože o ekonomice a hospodaření nic nevědí a neznají, co obnáší řízení a vedení čehokoli, natož státu. Žeňme je, dokud je poslední troška času, i když mám obavy, že jimi způsobené škody jsou bohužel nevratné.
A vytáhněme všechny ty Topolánky aspol. a žeňme je k téžé odpovědnosti s náhradou škod jimi způsobených, ne že jsou dva dny mimo funkci a už s tím nemají nic společného! Kde jsou peníze, které si "půjčil" z důchodového účtu s tím, že je tam vrtí a už je nejem nikdo neviděl, ale už se o tom ani nemluví? Vždyť tam bylo na důxhody doí r.2040!!! Teď dělají z důchodců příživníky! Byli jsme na demonstraci HV 15.4. a byli tam samí starší - mladí, vzpamatujte se! Jde o vás, o vaše děti a naše vnuky, my jsme tam byli kvůli vám, kvůli našim dalším generacím, kvůli našim vnukům! Mohli jsme si říci, že my už to nějak doklepem - a neřekli jsme to. Už se zvedněte, copak nevidíte, co vám chystají?