Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1620

2012-05-22 13:05

Kauzu p. Ratha díky médiím sleduje celý národ a je nejvíce diskutována hned po MS v ledním hokeji
Nikdo se však nezamyslí nad takovou maličkostí, jako je ukrytých 30 milionů pod podlahou rodinného domu.
Ze zpráv jsme se dozvěděli, že zmíněných 30 miliónů mělo být použito na koupi nemocnice. Nebudu se zabývat, zda je to hodně, nebo málo peněz, ale je jisté, že po tom co p. Rath označil ve sněmovně p. Kalouska za opilce a metal kolem sebe urážky na koho padl jeho zrak, mohl se najít někdo kdo se bude zajímat o původ peněz za které nemocnici kupuje a zda byly zdaněny dle zákona, což u peněz získaných korupcí, navíc ukrytých pod podlahou lze asi dost obtížně a tak i kdyby p. Rath nebyl přistižen s miliony v krabici, dopustil by se trestného činu - daňového podvodu, za což by byl také odsouzen. Nemyslím, že by byl tak hloupý, aby si toho nebyl vědom. Nemohu za to, ale v tomto bodě mně něco nesedí, ani co se týká peněz v krabici.
Ač nemám takového intelektu a vzdělání jako p. Rath určitě bych jednal i při podvodu zcela jinak. Úplatky získané peníze bych nechal poslat na svůj účet přes třetí osobu nejlépe ze zahraničí třeba od před lety zesnulého Tatrmana a tvrdil bych, že je to soukromá půjčka, tím bych peníze legalizoval. Také bych mohl tvrdit, že jsem je našetřil ze sociálních dávek jako p. Čunek, či jako p. Gross, kterému půjčil strýc tolik peněz, kolik nemohl za celý život vydělat. Je zcela jedno, zda jde o peníze ukryté pod podlahou, nebo přenášené v krabici.
Nezvratné důkazy.
Nemohu znevažovat práci policie, její práce si velice vážím a nebyl jsem přítomen zadržení p. Ratha, tak se k tomu nemohu vyjadřovat, ale s odposlechy je to jiné. Obžaloba krom jiného je založena na dlouhodobých odposleších a tady nelze zcela vyloučit manipulaci s odposlechy. Když za půl roku budu mít na svém kontě 20 hod telefonických rozhovorů (spočítejte si, kolik slov vyřknete za minutu), těch dvaceti hodin se chopí zkušený technik a za použití výpočetní techniky vše rozebere na jednotlivá slova a z toho zmatku vytvoří zcela nové vety jiného významu, může se podařit vytvořit i důkazní materiál, o trestné činnosti každého kdo používá telefon a to jsme téměř všichni.
Nevím, kdo by mohl s odposlechy manipulovat, ale policie to určitě nebyla, ta konala pouze to, co jí bylo nařízeno. Abych byl upřímný, nechtěl bych vykonávat práci policajta, zejména v této době snižování platů, kdy si každý vůl o policajta otře špinavé boty. Ani soudce to nemá snadné, kolika a jakým tlakům musí odolávat, navíc často čelí advokátovi, kterého práce je za peníze obhajovat kde jakého lotra, pokud má trochu svědomí určitě nemá dobré spaní, leč jsou i tací advokáti, kterých svědomí je pohřbeno pod hromadou peněz
ROZHODNĚ TÍMTO NEOBHAJUJI P. RATHA, ANI NECHCI JEJ V OČÍCH VEŘEJNOSTI OČIŠŤOVAT, POUZE UKAZUJI NA TO, CO SE MNĚ ZDÁ PODIVNÉ.
NEMÁM V OBLIBĚ p. RADKA JOHNA, ALE SOUHLASÍM S JEHO SLOVY, ŽE BY TAK MĚLO SKONČIT DOST POLITIKŮ
Je také dost možné, že skrytě pod kauzou Rath chystá vláda opět něco nekalého proti občanům