Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1622 Re:

2012-05-22 21:15

#1620: -

Dnes ve Faktech BT řeklo jasně p. Dientsbier, že žádné peníze pod podlahou Rathova bytu nalezeny nebyly, že to byl výplod našich médií a trval 3 dny, než byl vyvrácen. Celá kauza je podivná a je zábavné sledovat chování lidí kolen Ratha. Němcové, jak rychle ho vydala v 11 v noci policii, zatímco svoje koaliční partnery nevydali nikdy - a byly to větší kauzy než nějakých 7 milionů v krabici. Šílení médií kolem této kauzy, o níž nikdo nic neví, ale ňahňají se v ní a rozebírají ji, činí dalekosáhlé závěry. Byla bych ráda, kdyby naše zkorumpovaná policie takto konala i v kauzách Vondra, Čunek, Kalousek, Bohm a dalších. Jenže u modrých ptáků nikdy naše zkorumpované soudnictví neshledalo vinu jako prokazatelnou. Poukazujte si jak chcete na to, co bylo. Na to, že komunisté byli u moci 40 let byli neuvěřitelně slušní. Vždyť si to sami porovnejte! A zhodnoťte si  jiístotu a klid, ve kterých jsme vychovávali své děti - dnes tu rodí Vietnamci a cikáni, ostatní lidé se bojí mít děti, protože nemají jistotu, že je uživí, že za měsíc nebudou bez práce s exekutorem za zády. Dřív lidé stonali bez obav, že přijdou o zaměstnání - dnes si na marodění berou dovolenou, protože po 30 - 35 letech práce nedostanou první 3 dny ani korunu. A snížení počtu vystavených neschopepek si pan ministr zdravotnictví vyloží tak, že zvýšení polatků za "bezplatnou zdravotní péči" garantovanou ústavou má takový úspěch, že lidé nemarodí zbytečně. A mohla bych pokračovat. Je mi z toho smutno, smutno je mi i z toho, že žádná demonstrace na tom nic nezmění, vládní koalice se tomu jen zasměje a likviduje naši zamičku dál. Bohužel - a říkám to od počátku - po dobrém to s nimi nepůjde. A to mne děsí. Jana