Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1746 Re: Re: Re: Re:

2012-07-01 12:09

#1744: proud - Re: Re: Re:  Odpověď pro Proud od autora web.stránek HV - N.  Je jednoduché kritizovat všechno a to mnoho lidí dělá skvěle. Popelka zrušil diskusi a to zřejmě nevadí. No vždyť se nemůže ani vyjádřit.
Nejsem počítačový technik, jen uživatel. Nechal jsem si stránky dělat. Nabídka za 15.000 Kč. Kdo je bude platit? Ten pán, co se mu nelíbí schválení příspěvku mi asi nepřidá korunu. Co sám udělal, co nabízí lepšího? Je ochoten připravit lepší stránky? Už podle jeho vyjádření si můžu odpovědět. Ne, je to kritika, která když se nebude schvalovat příspěvek, tak bude namířena jiným směrem proti autorovi stránek. Stránky, ale řeší něco úplně jiného. Cenzura každého provokuje. Je to laciná kritika. Mohl by schvalování příspěvku kritizovat v tom případě, kdyby napsal slušný příspěvek a ten by nebyl schválen. Cenzura však existuje i dnes a bude čím dál větší. Bránit se proti sprostým příspěvkům není cenzura.
Jak jsem uvedl. Jsem závislý na tom, kdo mi pomůže stránky postavit a zprovoznit. Ten systém, který použil má diskusi, kde se příspěvek schvaluje. Lidé jsou schopni vyplodit příspěvky, ve kterých uráží bezdůvodně kohokoliv. Někdy prezentují názory z říše snů, také si vymýšlí, aby se dělali zajímavými. Někdo si léčí komplexy, jiný si myslí, jak je zajímavý. V každém případě diskuse není k prezentaci nízkých pudů. Zřejmě ten systém, který někdo připravil to ví a proto umožňuje, aby příspěvky byly slušné. Pokud vím, diskusi k příspěvku správce stránek neschvaluje, ale má možnost je odstranit.
Ne všechny lidi získáme. Ne všichni lidé se dokáží orientovat, jsou uznalí, pokorní a vědí, co chtějí. Václav Princ