Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #1862 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-07-21 21:42

#1861: cesar - Re: Re: Re: Re:  

Hernajs,ani jsem si nevsiml:-)).Tos byl vic nez obecnej:-)Ok,tak me bude nekdy 50,je to skoro na dohled,bohuzel:-))),bral bych vecnejch 35.Politika mi pripada zbytecna,takze se v ni neangazuju aktivne,spis ukazuju k cemu je dobra:-)Pred revoluci jsem emigroval do jedny EU zeme kde jsem zil asi do riku 99-2000,pak jsem odletel do usa odkud jsem se relativne nedavno vratil.Takze jsem tu prakticky od sametovyho roku nezil,ale byl v dennim spojeni pres internet.O deni ve svete jsem se zacal naplno zajimat kdyz v yorku spadly veze a uvedomil jsem si podle zaberu,ze to byla rizena demolice a ne letadla.No a tim zaclo vlastne moje martyrium ve hledani pravdy kde jsem narazel na porad novy a novy zahady,lzi,tajny spolky,stinovy vlady,manipulace a dezinformace,donutilo me to se dovzdelat ohledne historie,zpusobu vlad,financi,ekonomiky,tajnejch spolku a samozrejme netrvalo dlouho a narazil jsem na spoustu cesticek vedoucich do evropy,egypta,ruska,k nam,a protoze jsem paradoxne i navzdory moji emigraci hrdej cech,samozrejme domu,a pri studovani vsech tech veci jsem se nestacil divit co vsechno se dovidam o rothschildech,prvni a druhy svetovy valce,japonsku,vietnamu,kube a vsude kde se "bojovalo",dovedlo me to az k elitam,bankerum,sionistum,hitlerovi,holokaustu(pravde o nem) ,pravdam o koncentracich,ke spouste spiny, lzi a zavadeni,vsechno ucelovymu,samozrejme.A tak se mi to casem zacinalo vsechno pekne skladat jako obrovsky puzzle a doslo mi co se deje a co nam vsem hrozi a jak fikane a neuveritelne dlouhodobe je to vsechno do nejmensich podrobnosti planovany.Kdyz to shrnu,stydim se za to,ze jsem clovek,obecne.Duvod neni jen jeden nebo dva,je jich cela rada.A protoze jsem se musel zivotem protloukat sam a vlastne porad bojovat,bojuju i ted a tady a nehodlam to vzdat,jak vzdas a zastavis se,tezko se znova rozjizdis.Takze muzu celkem dobre srovnavat systemy i lidi,dost mi to pomaha.Jinak jsem elektrikar na volny noze.Tesi me :-).............proud