Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Hali

/ #775

2012-11-17 22:05

Sice jsem se narodil rok po revoluci, takže vlastně podle paní radní do toho nemám "kecat", nicméně bych rád vyjádřil svůj názor. Jsem studen, kterému zbývá rok do ukončení bakalářského studia a rozhodně petici podporuji. Jelikož nebýt sametové revoluce tak jsem se nejspíš učil zavařovat okurky pro Frutu, jelikož bych měl špatný posudek. Lidé osočují studenty že nic pro republiku neudělali, ale už jsi neuvědomují, že právě ti studenti jsou budoucí pracovní silou a elitou této země. A to bez vzdělání nepůjde!
Byl bych velice rád kdyby mi někdo řekl, co udělali komunisti dobrého za dobu jejich vlády?
Já jen znám jen samí negativa jako jsou: zbrzdění rozvoje země po válce, znárodňování ( nebýt toho nebylo by co rozkrádat), zavírání a zabíjení lidí, posuzování lidí podle posudku, vytváření umělé zaměstnanosti, dalších spoustu lidí emigrovalo, kradlo se i za vlády KSČ je to nebylo vidět, nebo se to spíše lidi báli říct, oplotili nám celou republiku, atd...
Ano lidé mohou tvrdit je to nerespektování demokratických voleb, ale ti co to říkají tak ať neprotestují proti vládě. To je ten samý případ. A jelikož je součástí demokracie i svoboda projevu tak ať tuto petici neodsuzují!
Lidé, kteří říkají že za komunistů bylo lépe tak museli být členy strany, protože jinak by jim lépe nebylo. ( nechci nikoho urazit, vím, že tam těch lidí bylo opravdu hodně). Moc dobře si vzpomínám na vyprávění dědy, jaká bída za komunistů byla! Jsem rád, že se tohoto znovu zvolení nedožil.
Chápu že volíte KSČM, kvůli chovaní vládnoucích politiků, mě se to taky nelíbí co se děje, ale vzpomeňte si, Vy starší kdo Vás tu vykořisťoval a buďte prosím k nám studentu ohleduplný a respektujte nás!!