Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1438

2012-11-29 18:57

Vážení a vysoce vzdělaní protestující, podepsaní pod peticí.
V České repiblice je potřeba získat nových 140 tisíc bezplatných dárců krve. Jsnme přesvědčeni o tom, že by prospělo spoluobčanům vaše bezplatná účast v dárcovaství krve a zapojení do registru dárců kostní dřeně více jak jakési " vzdělané či inteligentní protiakci" za zvolení radní pro školství. Jmeniovanou paní neznám a ani mě neučila. Neznám její odborné kvality, lae jsem již přehlcen mnoha hloupoství v naší tzv.společnosti. Možná, že jste vysove movití děfdici a proto neustále povykujete. Je snad demokracie.Koho si lidé zvolí, toho mají. Nebo jste snad anarchisti?.V tom případě je mi vás líto. V první řadě je třeba se navzájem pochopit, respektovat a plně uznávat svobodu slova. Promiňte mi, ale některé vaše kroky mě připadfají směšné. Při neustálém zdražování, snižování životní úrovně u velké většiny obyvetal a to vás asi nezajímá. Osobně jsem se vždy učil a pochopil jednuu skutečnost a tou je naučit se číst mezi řádky a přemýšlet o psaném či vyřčeném slovu. Je vaší věci jak činíte. Nikdo není super, ale radši studujte, naučte se samostatně živit a věřte, praxe je důležitější. Přeji vám všem tzv.signatářům úspěchy a hlavně zdravý rozum. Přeji příjemné a bohaté vánoční svátky a mladfým vstup do druhého pilíře důchodové reformy. Spořte, možná vám něco z tohoto pilíře zůstane.