Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Peman

/ #1624 Re: Re: Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůbeec nemohly

2012-12-02 12:40

#1620: MUDr. L. Daněk Ph.D. - Re: Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudržka učitelka vůbeec nemohly kan

Hovado jako ty je ostudou vzdělaných lidí, pokud ovšem tvé tituly nepochodí z Vokovické Sorbonny. Ano, "poskakuji" na náměstí a jsem ochoten udělat i mnohem více proti takovému šmejdu, jako jsi ty a tebou obhajovaná soudružka. Ano, i když mi vadí zloději, političtí zločinci, hlásící se dodnes, ke zločinné ideologii, jsou mnohem horší a "vadí" mi nesrovnatelně více: zloději mne mohou i okrást, verbež ze zločinné politické strany, komunisti, mne mohou i zavraždit - to už předvedli dostatečně. Jestli jsi to, bolševický šašku, chtěl "dopracovat" po Listopadu 89 zase zpátky k nějakému Vítěznému únoru, tak to jsi teda opravdu pohořel. To si budeš muset počkat! "Pitomců" na náměstí bude stále více, jak budou bolševické krysy stále drzejší. A zaženou tyhle krysy zase tam, kam patří: do kanálu!