Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Peman

/ #1817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbác

2012-12-08 14:47

#1805: Baz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by

Já Vás plně chápu. Ono obhajovat NĚCO takového, jako Falmer-Filip, Baborová nebo dokonce Sloup není možné. To je určitě lepší "diskusi" ukončit a zalézt. Budiž Vám to pro příště ponaučením, než se připletete zase do nějaké diskuse.

Na rozdíl od Vás, já Vás za blázna nepovažuji. Vy máte pouze komunisty vymytý mozek. Nejste sám. Zběsilé komunistické vymývání mozků trvalo více než 40 let. Podle počtu voličů KSČM dnes se dá říci, že mělo žalostné výsledky (jako ostatně všechno, na co komunisti sáhli), u Vás ale bohužel uspěli. Leč nezoufejte! Dnes se tato vada dá odstranit! Je dostatek literatury o tom, co to je komunismus. A kdyby Vás čtení příliš unavovalo, jsou k dispozici i filmy. Stačí číst a zkusit myslet vlastním mozkem. Napřed to půjde těžko, ale když vytrváte, výsledek se dostaví! Pak Vám bude hned lépe. A pokud by jste nevěděl, co číst, jsem ochoten Vám pro začátek s výběrem literatury poradit. Jen neztrácejte hlavu.