Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Dagmar

/ #1850 komentář k petici

2012-12-09 18:37

Sledovala jsem na ČT 1 pořad Máte slovo s Michaelou Jílkovou ve čtvrtek 6.12., jejímž tématem bylo KSČM. Zúčastněné soudružky svými projevy dávali najevo svoji nepříliš velkou inteligenci. Nemám ráda vtipy o blbých blondýnách, ale účastnice besedy byla hloupá neskutečně. To co tyto dámy, společně s členem ČSSD, vehementně obhajovaly mne vyděsilo.To opravdu spějeme zpět do totality. Bohužel se v resortu školství objevil další komunista a jejich názory na to, co a jak by se mělo učit ve školách jsou otřesné.
Patřím do generace, která prošla celým obdobím totality a naše rodina byla dosti postižená. Já jen doufám a věřím studentům, že se nenechají zastrašit a budou se chtít dozvědět co nejvíc co tato zločinecká organizace spáchala i v jejich rodinách. To, že jsou příliš mladí a totaliru nezažili, jak argumentuje Baborová a ostatní je sice pravda, ale mnozí vyrůstrali v rodinách, které byli totalitou postiženy, které prožily období útlaku, nedostatku a omezování svobody a určitě o návrat toho všeho nestojí. A tak doufám, že se dočkám toho, že komunismus v naší zemi nezvítězí.