Autobus232

David

/ #37 Petice - Autobus 232

2012-12-12 11:46

Dobrý den,
rád bych se zde vyjádřil o Vašem zpracování tohoto problému.
Budu postupovat tak, jak píšete vy, jen uvedu Váš text na pravou míru.

1, Vzdálenost stanice metra Háje je sice 480 metrů, ale vzdušnou čarou. Pěšky je to cca 700 metrů do kopce.

2, Od 22:05 kdy jede poslední spoj směrem Uhříněves, je do 5:35 jízdní řád prázdný, tudíž nic nejezdí.
2.1, Spoj z Milíčova využívám děnně, u Metra Háje, nastupuje velké množství lidí, kteří pokračují dále, proto je zrušení linky hloupé.

3, Pobíhající děti jsem ještě ve zmiňovaných ulicích neviděl, jen rodiče vystupující z auta, a následně s dětmi ihned jdoucími do domu..

4, Něukáznění ridiči po sobě ale nezanechávají žádný nepořadek..

5, Přitápějicí autobus jsem ještě také neviděl, ridič přijede, vypne motor, a odpočívá..

6, Neukáznění se mi zdají obyvatelé ulice Jurkovičova, jelikož parkují na kraji vozovky, která díky tomu, jak zde zmiňujete, nemá zákonnou šířku 6m.

7, Ještě se mi nestalo, že by autobus jel rychleji, než je povolená rychlost v těchto ulicích.

8, Je jen 7 hodin, ve kterých jede autobus 4x, 1 hodina kdy jede 3x, a v ostatních jezdí 2x za hodinu.

Chtěl bych se Vás, kteří jste petici zpracovali zeptat.. MÁTE AUTO?
Kdyby jste nebyl fyzicky zcela zdráv, neměl auto, také by jste si zde stěžoval na autobus?

Pokud auto máte, přijde mi to sobecké. Pokud ne, nejdříve si zjistěte co a jak opravdu je, a uvádějte přesné informace.
Informace, že je metro vzdáleno 450 metrů vzdušnou čarou, mi přijde jako od dítěte. Nikdo z nás obyvatelů okolních ulic, neumí, aspoň o nikom nevím, létat, takže údaj o vzdušné vzdálenosti je zcela nepatřičný.

Omlouvám se za gramatiku,

S přáním hezkého dne a kvalitních jízdních řádů,

David