Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

rotnak

/ #2188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je nedemokratická

2012-12-15 14:46

#2186: klamm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je nedemokratická 

add 1 ... nevím, proč studentům, ale mně se nelíbí, že ČSSD vtahuje do politiky KSČM. Je to však jejich volba a budou si tuto volbu muset obhájit....proti protestům, i ve volbách...

add 2 ... :-) úsměvná otázka, která nepotřebuje odpověď, myslím.... Příměr jsem popsal jako nadsázku a také jsem jej tak uvedl. Šlo o podstatu...kdo chtěl, pochopil.

add 3 ... to lze buď zeširoka, nebo ve zkratce. Jelikož si nejsem jistý dopadem svých argumentů zrovna na Vás, nehodlám tu opakovat všechny skutečnosti o zločinnosti komunistické ideologie. Popravdě, dodnes nechápu, proč tato nástupnická strana nezmění název, nedistancuje se od bývalé KSČ a marx-leninských ideí... a zařadí se tak mezi běžné levicové strany...

Bojí se ztráty tvrdého jádra? Existuje takové jádro? Asi ano...a pak je stále čeho se bát:-)

add 4 ... obhajoba střílení lidí na hranicích je děsivá ... a intervence u ředitele školy, ze strany pana Sloupa a předsedy komunistů v Karlovarském kraji, za to, že připustil  na své škole debatu o zločinech komunismu, je alespoň pro mne, na rezignaci...