Autobus232

Nepřihlášený uživatel

/ #42 Re: Re: Snad správný kompromis

2012-12-16 16:56

#40: rK - Re: Snad správný kompromis

Vážený/á (?)  rK,

vzhledem k vašemu příspěvku musím uvést čísla. Není totiž pravdou, že se jedná "pouze" o 121 osob. Ale to je moje chyba, protože jsem měl číselné výsledky uvést již dříve. Možná by se tím i někteří z přispěvatelů zamysleli nad termíny (partička apod.) jaké použili na adresu petičního výboru. Že se nejedná o partičku zjistíte níže.

Během petice bylo různými formami  osloveno více než 500 domácností v celém okolí Jurkovičovy, Novomeského, Stříbrského, Loosovy, Tatarkovy a Sulanského ulice.
Dle hlasováni v petici je preference řešení provozu autobusové linky č.232 následující.

Z celkového počtu 223 hlasujících ke dni 21.11.2012, se pro:

-          úplné zrušení linky, vyslovilo 190 občanů – 85.20 %

-          omezení provozu linky, vyslovilo 23 občanů – 10.31 %

-          zachování stávajícího provozu linky, vyslovilo 10 občanů – 4.48 %

To, že se k petici resp. provozu BUSu 232 nevyjádřili všichni oslovení, znamená pouze to, že je problematika buď nezajímá, nebo, že se jich netýká a nemají potřebu se vyjádřit. Čili nejedná se "pouze" o 121 osob a nejakou partičku ale ty, kterých se doprava přímo nějakým způsobem dotýká. Je zajímavé jak spousta lidí lamentuje ale v petici se nevyjádřili, protože, jak už jsem uvedl X-krát, svoji vůli meli možnost vyjádřit i zastánci linky.

R. Tóth