Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

NN

/ #2580 NN #2569 jen tak náhodou.

2012-12-19 15:41

Omlouvám se, toto je můj názor, ten předchozí psal můj zblblý syn z Pelhřimovského gymnázia. Já nemohu za to , že mu tam Rosocha vymyl mozek tak, že už dvakrát propadl.
.........................
jak výše uvedeno, jen tak náhodou jsem se dostal na tuto stránku.
Nevím, jestli se mám smát, nebo zvracet.
Řešením by určitě byla již dříve doporučovaná oplocená rezervace pro členy a sympatizanty pelhřimovského gymnázia. Vzhledem k současné situaci v naší ekonomice by takto koncipovaný podnikatelský záměr byl zdrojem velmi slušného zisku. Bohužel by to nemohl být podnik se státní účastí, protože by ho ty modré straky a TOP 09 za jeden den rozkradli.
Ovšem jako organizace nestátní - myslím tím obecně prospěšná - by to určitě fungovalo.
Základní schema:
- oddělené klece pro VIP exponáty (t.j. celé vedení ODS, TOP 09, nevolenou stranu LIDEM.)
- otevřený výběh pro ostatní, to je tu svatou sebranku //viz http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kardin%C3%A1l/
Ostatní členové všech tří zmíněných stran, (tedy pro ty, kteří blábolům soudruha Nečase, , Kalouska, Vondry a v tomto případě i Mgr. Rosochy a jeho stejně hloupého studenta Dominika Hořejšího z Pelhřimova /Každý pátý student z Pelhřimova u maturity neuspěl/ VĚŘÍ - vstupné 1000,- Kč z toho co už ty Modré straky a Svaté prdele ukradly.

Chci zdůraznit, že jsem si vědom skutečnosti, že i členové pravicových(?) stran úspěšně a hodně kradou, ale navíc jsou hloupí a demagogičtí ubožáci. Viz např. nová ministryně obrany.
Pro ignoranty, kterým nepřipadá správné svěřit oblast školství lidem, kteří jsou odborníci na svých místech, by bylo zajištěno, aby svou profesionální prací svou nominaci obhájili. Nepochybně ani v jednom ze zmíněných krajů není větší odborník na školství než ti dva profesionálové.
Hezké Vánoce!