Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Tomáš Úlehla

/ #2634 Bůh asi příliš plýtval, když stvořil tolik zbytečných lidí

2012-12-20 12:55

Pod knutou exekutorů se topíme v bažinách potrhle tržní země, jež si vždy potrpěla na nějakého toho velkého vůdce,např:
http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kardin%C3%A1l ,
v níž jsou nejsledovanější jihoamerické telenovely,
nejčtenější bulvár s celebritami na jedno použití
a
romány pro dívky od grafomana Mgr.Rosochy,
s psací normou dvaceti stránek za den./ celkem napsal 144 slátanin od roku 2006./
viz http://rosocha.blog.respekt.ihned.cz/

Nesnáším náměstí ucpaná zpocenými fanatiky,typu Dominika Hořejšího, Mg. Rosochy, nebo Hellera který kandidoval za KDU-ČSL,
skandujícími: " ZIMOLO TY PITOMČE" a nesoucími na ramenou někoho jen proto, že ke studentům promluvil člen akademického senátu pedagogické univerzity Martin Ležák, dokonce i děkan pedagogické fakulty Michal Vančura a rektor univerzity Libor Grubhoffer.

Kdy naposled uspořádal dav studentů a jejich příznivců,
s pěnou u úst,
ovace chirurgům, kteří transplantovali pacientovi najednou srdce, ledvinu i játra,
za roční plat
rovnající se týdenní mzdě oštulpnovaného negramoty v kopačkách?- viz

""Fotbalista Poborský míří do politiky. Na jihu Čech bude kandidovat za ODS
Bývalého fotbalového reprezentanta zřejmě čeká politická kariéra. Dlouhodobě podporoval jihočeskou ODS a na podzim se za ni rozhodl kandidovat do krajského zastupitelstva. Poborského zlákali v jeho bydlišti v Hluboké nad Vltavou, odkud jihočeské občanské demokraty řídí "kmotr" Pavel Dlouhý.""

Nadchl mne obecní imbecil, na něhož volali: Pepku, vyskoč! a Pepek vyskočil a zamečel. Když jsem pak slyšel pivní dav studentů skandovat: „Kdo neskáče, není Čech!”, pochopil jsem jihočeské geny i
svět pouličních křiklounů,
vedených zfanatizovaným synkem Hořejším, s nudlí u nosu a soukromým podnikatelem,
který mimo to ještě učí Mgr. Rosochou a dalším učitelem Helerem a dokonce
s podporou rektora univerzity Libora Grubhoffera.
Je to pro mě zkrátka jen virtuální realita filmového tajfunu z obřího větráku
a orgasmu z dechových cvičení.
To skutečné a jedinečné vytvářejí neznámí stvořitelé, bez nichž by se všude producírovali jen paňácové v dresech kupčíků a pouťoví kejklíři se světskou slávou, polní trávou.
Bůh asi příliš plýtval, když stvořil tolik zbytečných lidí, jimž se v nastalém chaosu dostala do rukou stavidla nádrže s vzácnou vodou svobody.

Nenastal už čas začít konečně vysoušet to naše jihočeské české bahno…?