Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Zdena

/ #2960 Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článk

2013-01-03 20:22

#2955: MIP - Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem 

Nepamatuji si milý MIP, že bych za komunistů s pláčem stála ve frontě, asi jsi stál někde jinde, než já. To jsou fakt kecy, Vysočinu jsem měla ráda už tenkrát,  salámy vždy byly, určitě měly lepší chuť a byly opravdu z masa a nezávadné. Mě přijde, že jsi snad ani nežil v Čechách. Nepřeháněj!!! Teď má člověk strach něco sníst a vypít, aby se přinejmenším jenom neposral. Už je závadné i dětské jídlo. Ale klobouk dolů, před dneškem, teď vím, jak vypadají fronty na pracáku, na sociální dávky a konečně jsem viděla i dost bezdomovců a žebráků, o kterých jsem dříve jen slyšela. To je fakt kapitalismus, svoboda a demokracie. Sere Ti na ní Bílý Tesák. Jenom urážíš, ale většina lidí tu dnešní dobu vidí jinak a stydí se za to, že cinkala klíči. Ale Ty jsi zaslepený, nevím, co se Ti tak hrozného stalo, že jsi tak zlý a hulvátský. Opakuješ se a už se to nedá ani číst. Vychladni a odpočiň si. Jo a také často přispívám na operace dětí, na které vláda nemá. Co Ty, také pustíš káču na dobročinné účely, nebo jsi jenom chvastoun s velkou hubou?