Protipetice na zrušení rally!

marqui

/ #254 Re:

2013-01-09 16:53

#253: Pleskanec -

To s tím počtem odpůrců si bohužel myslím není pravda. Je plno idiotů, kteří o tom  neví nic (kontrolní otázka: od čeho je v autě spolujezdec?) a perou se za zrušení jako psi. Je to kupa omezenců, který se s rally setkali jenom v novinách a televizi, protože, cituji jednoho z nich ,,na rally bych v životě nejel." Špatný jsou lidi, kteří odmítají nést zodpovědnost za vlastní život. Jak jsem už někomu psala, stoupli by si i do zakázaný zóny se svojí malou ségrou, a pak by si ještě stěžovali, že to do nich vlítne. Ne že oni udělali chybu. Je to jenom o tom. Bohužel média jsou podplacená a teď to vypadá, že i ČT je v prdeli, a to jsem si myslela, že když dělají pořady o rally, tak by i v hlavní relaci a na ČT24 přes den mohli říkat objektivní názory, ale to jsem se bohužel sekla.

Taky mě to už nebaví, jen nechci nechat poslední a většinou hloupý a úplně bezcenný slovo nějakýmu idiotovi, kterej odpoví na můj příspěvek :). Tim nemyslim tebe! :) Díkybohu držíme linii i přesto, že jsme fandové, rozumných názorů.