Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie

2013-01-17 16:43

#3412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie 

A já jsem toho názoru, že pouze přes vzdělání je možné nepřizpůsobivé kultivovat a začleňovat do společnosti... Vím, jde o složitou otázku, kterou těžce řeší moudřejší hlavy:-)

Ano, knihu jsem četl, dokument jsem viděl ... samozřejmě, geny fungují ... přesto, společnost má pouze dvě možnosti. Buď takové lidi vyloučit na periferii a represí je držet v bezpečné vzdálenosti od většinové společnosti, nebo zvýšit životní úroveň a vzdělanost v takovém etniku. Znovu říkám, Amerika se rozhodla a výsledky se dostavují...

Z mnoha jiných a pro mne závažných důvodů se nehodí na prezidenta Miloš Zeman. Nechci je tu vyjmenovávat, Váš názor nehodlám měnit... Nicméně pro mne, po katastrofálním účinkování Václava Klause, bude případně i Miloš Zeman akceptovatelný ... Mám také výhrady k panu knížeti ... například Kalouska..... to, že nezná přesně otázku vzdělávání dětí, je to poslední, co mi vadí:-) Na to jsou tu přece odborníci, kteří by jej měli fundovaně informovat:-)) Ostatně, pochybuji, že Miloš Zeman má nějaké výrazně větší znalosti této problematiky ...

Myslím, že problémem je už to, že se taková škola jmenuje "zvláštní"....