Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Máme tady knížete všichni rádi ........ |
/ #3506 A toho si važme. Tudíž, volme Karla. Po chrchlovi další , chcípák2013-01-22 19:38http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Schwarzenberg-Jaky-je-muj-zdravotni-stav-Presvedcte-se-258020/diskuse?parent=4231302 http://vtipy.netroof.eu/data/images/pf-2013.jpg, Anonym, 29.12.2012 22:41:48 reagovat http://vtipy.netroof.eu/data/images/pf-2013.jpg, Anonym, 29.12.2012 22:41:48 reagovat http://vtipy.netroof.eu/data/images/pf-2013.jpg, Anonym, 29.12.2012 22:41:48 reagovat Já tam vidím. že je vadnej, Anonym, 29.12.2012 18:11:03 O tom žádná reagovat Po chrchlovi další , chcípák, 29.12.2012 18:03:08 reagovat Jsme , Jouda, 29.12.2012 17:57:00 tak bohatí, že si budeme moci zaplatit státní pohřeb a novou volbu prezidenta a to v době krize. reagovat A jak dopadl, Anonym, 29.12.2012 17:20:37 posudek od psychiatra? S tím se Kódl nepochlubil? reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 29.12.2012 17:57:30 prezidenta by neměl dělat někdo kdo je napůl cizinec a byl sem poslán aby nechal rozvrátit tuto zem což se mu částečně podařilo avšak ještě ho čeká nás dorazit. reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 29.12.2012 19:27:56 A první dámou bude Němka, která neumí ani dobrý den. Česky. :O)))) reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 29.12.2012 17:22:55 Teď vidím, že tenhle poblém tu už padl, nečetla jsem celou diskusi. reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., karel, 29.12.2012 17:54:06 to je u nás normální kdyby měl jít do basy byl by lékařský posudek zcela jiný tak jak je to zvykem u zlodějů z ods je nikdo hned nezavře a po určité době jsou osvobozeni po zametení stop a částečné zapomění lidí. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:56 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:54 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:54 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:53 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:53 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:52 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:52 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:52 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:52 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:52 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:51 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Dementní a ochrápaný degenerát patří do muzea voskových figurín, Anonym, 29.12.2012 17:16:51 nebo dělat kašpárka křesťanovi Kradlouskovi. Pro slušné občany tohoto státu je to trapná postavička a stejně nevolitelný jako židák Fischer. reagovat Schvarzenberg : Jaký je můj zdravotní stav. Přesvěšte se., Cestovatel 12, 29.12.2012 17:00:25 Mě stačí když se na vás podívám chviličku ve sněmovně kde pracujete.A už bych vám nesvěřil hájenku natož řízení státu. Neuměl jste se zastat jednoho člověka na Ministerstvu zahraničních věcí, co vás přišel upozornit že se tam krade. Dopadl tak že byl propuštěn a vám je to jedno. Tak jak chcete s tímto charakterem řídit tento zlodějský stát a říkat nám co všechno uděláte,když ve vteřině chrápete. reagovat Mě nezajímá váš zdravotní stav, páč vás volit nebudu., Anonym, 29.12.2012 16:42:32 reagovat Nejde jen o zdravotní stav, horal, 29.12.2012 13:04:30 To, že kníže vlastnící 3 pasy by vydržel dalších 5 let klást věnce, podepisovat zákony a milosti, jmenovat profesory, udělovat vyznamenání a spát v letadle, o tom nepochybuji.I když smrt má své vlastní hodinky, jejichž čas neznají ani vyhlášení internisté. Spíše mi vadí, že knížete obyčejní občané bez majetku a vlivu zřejmě nezajímají(možná jen ti hodně bohatí a slavní, ale ani to není úplně jisté), že on sám prý získal po převratu majetek v Čechách podle rakouských zákonů a v rozporu s Benešovými dekrety (nevím ale, co je na tom pravdy, nejsem historik) a že hlavou českého státu v 21. století by měl být potomek Habsburků,kteří se po dlouhých 300 let "proslavili"docela drsným útiskem útiskem zejména českých nekatolíků po roce 1620. Jinak proti němu nic nenamítám, typ na prezidenta je určitě reprezentativní. reagovat Nejde jen o zdravotní stav, horal, 29.12.2012 13:04:30 To, že kníže vlastnící 3 pasy by vydržel dalších 5 let klást věnce, podepisovat zákony a milosti, jmenovat profesory, udělovat vyznamenání a spát v letadle, o tom nepochybuji.I když smrt má své vlastní hodinky, jejichž čas neznají ani vyhlášení internisté. Spíše mi vadí, že knížete obyčejní občané bez majetku a vlivu zřejmě nezajímají(možná jen ti hodně bohatí a slavní, ale ani to není úplně jisté), že on sám prý získal po převratu majetek v Čechách podle rakouských zákonů a v rozporu s Benešovými dekrety (nevím ale, co je na tom pravdy, nejsem historik) a že hlavou českého státu v 21. století by měl být potomek Habsburků,kteří se po dlouhých 300 let "proslavili"docela drsným útiskem útiskem zejména českých nekatolíků po roce 1620. Jinak proti němu nic nenamítám, typ na prezidenta je určitě reprezentativní. reagovat Vrchní velitel odzbrojených sil stále chrápající i ve stoje, ohrožuje bezpečnost státu !, generál, 28.12.2012 19:55:15 reagovat JÁ NEJSEM LÉKAŘ A KDYŽ SE NA VÁS JEN PODÍVÁM,TAK VÁM BEZ OMYLU ŘEKNU ŽE JSTE NEMOCNÝ NA NERVY ! NEVYDRŽÍTE 10. SEKUND V KLIDU ! , LAIK, 28.12.2012 19:51:20 A TO CHRÁPÁNÍ VE STOJE,TO UŽ JE VRCHOL DRUHÉ CHOROBY ! PODÍVEJTE SE NA SEBE ZE ZÁZNAMŮ TELEVIZNÍCH PŘENOSŮ,KDE NEČAS DĚLÁ ŽE NEVIDÍ JAK CHRÁPETE A BOJÍ SE VÁS PROBUDIT ABY JSTE NEUPADL ZE ŽIDLE. reagovat Při vší úctě Karle pan doktor Klener má pravdu nekandiduj., Míla, 28.12.2012 19:18:35 reagovat KAŠPARE A KDE MÁŠ PSYCHOTESTY, K.MYDLÁŘ, 28.12.2012 19:14:56 reagovat KAŠPARE A KDE MÁŠ PSYCHOTESTY, K.MYDLÁŘ, 28.12.2012 19:14:51 reagovat KAŠPARE A KDE MÁŠ PSYCHOTESTY, K.MYDLÁŘ, 28.12.2012 19:14:32 reagovat Knize je moc nemocen,usnul by i ve stoje,papir od doktora nema razitko..., anonym, 28.12.2012 18:55:26 Papir od doktora nema zadne razitko,to si mohl knize napsat i sam,vsak si mysli,ze nase lidi jsou blbci,pani nam to dost casto davaji najevo,pohrdaji nami a vse delaji proti lidu...Knize nemocen je a moc,stale spi,pomalu i ve stoje a pri mluve mu neni vubec rozumet.Mel by byt davno v duchodu a ne aby se nam venku smali,co to zde vladne za b...e,jak je tu vse zniceno a lidi v bide,zijici zde v samem klamu,zlodejnach... reagovat Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 28.12.2012 18:52:06 NARKOLEPSIE není nemoc ? I jako laik vidím problém knížetepána. Proboha, ať jde z politiky pryč. Je jen další komickou figurou mezi ostatními kašpary. reagovat Hodně toho chybí, Anonym, 28.12.2012 18:28:27 Chybí potvrzení od chocholouška. Doplnit čestným prohlášením s ověřením u notáře reagovat Zdravý kandidát se spavou nemocí, Anonym, 27.12.2012 20:50:32 Na tu dřinu tam, může napůl ležet v rakvi. reagovat Zdravý až na tu hlavu., Anonym, 27.12.2012 20:02:58 reagovat Ten Zmrd mně rozesmál !!!!!! Hnůj jeden !!!, Josef, 27.12.2012 16:18:10 reagovat Kdyby ukázal tisíc potvrzení nic nesvědčí o tom,že by měl být prezident!!!, Anonym, 27.12.2012 15:33:54 Prezidentovi musí být rozumět a má být lidský,ne se jen promenádovet před volbama po hospodách,jen aby..... reagovat A spí taky dobře vleže i v sedě, osobní lékař, 27.12.2012 15:30:23 velice vhodný kandidát na prezidenta české republiky,bude to velice důstojný prezident takého jsme ještě neměli.Domnívám se,že stoupne i turismus cizinců do Prahy. Máme jedinečnou příležitost stát se turistickou velmocí ve střední Evropě. reagovat Nevyčetl jsem,, Anonym, 27.12.2012 15:26:13 reagovat to zírám, jasan, 27.12.2012 15:20:50 Na zdravotní stav Schwarzenberga není třeba lékařský posudek. O zdravotním stavu vypovídá pravidelné celodenní pospávání. reagovat Za penize doktor napise vse,kdyz je tu bida,co zavinili nenazrani politici..., anonym, 27.12.2012 15:15:19 Zdravi clovek ve dne v praci nespi,to si nedovoli,ani zamestnanec,hned by skoncil,co panum vse tu prochazi...Knize by mel mit soudnost a odejit do duchodu a ne se past na horentnim platu,bez prace,co se diky tomu drzi koryt,pijavice politicke...Vse tu likviduji dle scenare a zbidacuji stale vic lid,ale sobe zvysuji platy o tisice,duchodcum daji smesne 136 kc a pani si uzivaji blaha,na ukor lidu...Knizeti nic neverim,neni tezke v dnesni korupcni dobe,podplatit i doktora a ten za penize rad napise,co kdo chce.Je bida a vsude se bud uplaci,ci z nouze se okradaji slabe lidi,duchodci a brzy prijde doba,ze vecnym zdrazovanim,se bude pro penize,rovnou podrezavat,vrazdit...Lide maji sotva na jidlo a po svatcich,pribyde hodne bezdomovcu..,co tu zavinili nenazranci,rozmazleni politicti snoby... reagovat Chrápenberg-opravdu pravý český charakter!, Důchodce, 27.12.2012 15:08:30 Případné zvolení pana S. presidentem této země by bylo její totální zhanobení! Jeho příchod na československou/českou/ politickou scénu a do těsné blízkosti /zejména/ komunisty zvoleného presidenta Havla byl dle mého názoru nejen ostudný, ale i zpravodajsky zajímavý! Jeho funkce Havlovo kancléře byl cílený záměr. Pan S. patřil mezi prominentní vlastníky českého tisku a po ukončení své kancléřské funkce v r. ´92 prodal svůj podíl v TÝDNU německému tiskovému kolnceru Axel Springel Vertag ! Moc médií netřeba blíže rozvádět! Hned po listopadovém podvodu restituoval p.S. konfiskovaná zámek Orlík, který byl těsně po zrestaurování z veřejných prostředků. Dále mu bylo vráceno 10 tisíc ha. lesního revíru, panství Vystrkov, Hraběšín, 300 ha. rybníků na Písecku, Čimelický zámek a pod. Kdo z jiných restituentů měl a má "takové štěstí" a tak vstřícný přístup českých úřadů? Příklon pana S. k německému národu je příslovečně známý, nelze se divit jeho postojům k dekretům presidenta Beneše ani k problematice Sudetských Němců. Otec pana S. byl znám jako člen Vlajky. Nacistický válečný zločinec S.Z. uvádí zajímavou skutečnost k otci pana S. a sice, že jmenovaný společně Vladimírem Krychtálkem /po válce popraven/ a Františkem Teunerem /po válce dopaden a odsouzen na dlouholeté vězení, po r. ´68 odchod do NSR/, byl vyslán předsedou vlády Beranem do Německa s cílem projednat návrh, kdy česká vláda zruší francouzskou vojenskou misi a povolá misi německou, dále pak projednat společnou německočeskoslovenskou unii hospodářskou, dopravní a měnovou. Šlo o tajný návrh a jmenovaní byli přijati Geobbelsem. Nacistický válečný zločinec S.Z., po válce m.j. člen Spolkového sněmu, byl jako poradce v týmu kancléře H. Kohla při sjednávání Českoněmecké deklarace v devadesátých letech! Tedy v době, kdy byl aktivní i pan S.! Pan S. se k jeho osobě odmítl vyjadřovat, avšak nepochybně zná jeho funkci v Protektorátu : říšský vedoucí Hitlerjugend ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Jmenovaný se ani navzdory platnému zatykači na svojí osobu nemusel v "demokratické" zemi ničeho obávat. Jen pro zajímavost: Vláda ČSSR v měsíci březnu r. 1990/sic/ zrušila utajeně a pouhopouhým oběžníkem Československou vládní komisi pro stíhání nacistických válečných zločinců! Plivanec do tváře všem obětem Protektorátu, který však - dle " kvalifikovaného posouzení a provedeného šetření Policie ČR" nebyl trestným činem!!! Vezměte prosím v potaz, že se tak stalo přesně ve stejné době, kdy v zemi řádily občanské a prověrkové komise Občanského fóra, které zlikvidovali bez jakého-koli práva na řádný soud a obhajobu, tisíce lidí z bezpečnostního aparátu. Na straně druhé, prokazatelní zločinci a vrazi dostali vládním aktem generální "pardón"! Není znám jediný případ, že by činnost zrušené Komise byla suplována prokuratůrou/státním zastupitelství!!! Jak bylo "slibováno"! A Komise byla zrušena necelé 3 měsíce po spanilé návštěvě Havla v Německu/kam vedla jeho první "státnická cesta"/! Domnívám se, že pan S. neprosazuje a neprosazoval by, aby ČR byla jenom /rovnocenným/ obchodním partnerem, ale i "něco víc"! Výsledek rozpínavosti Němců vnímá snad každý, kdo se o problém zajímá nebo "jenom" kouká kolem sebe. Pane S.: za presidenta této země Vás nechci! reagovat Zpráva osobního psychiatra, až na hlavu zdravej!, 27.12.2012 14:49:23 reagovat Schlafenbergu, běžte s tímhle tyjátrem, Anonym, 27.12.2012 14:36:06 do prdele ..... reagovat TAKOVÝCH POTVRZENÍ ZESMOLÍM ZA DEN 400.TO ŽE DOBŘE SPÍŠ,NEZNAMENÁ,ŽE JSI ZDRAVEJ NA HLAVU, K.MYDLÁŘ, 27.12.2012 14:35:57 reagovat TAKOVÝCH POTVRZENÍ ZESMOLÍM ZA DEN 400.TO ŽE DOBŘE SPÍŠ,NEZNAMENÁ,ŽE JSI ZDRAVEJ NA HLAVU, K.MYDLÁŘ, 27.12.2012 14:35:44 reagovat A posudek psychiatra ? Zpráva o přebalování,posudek o gramotnosti...Chybí, Anonym, 27.12.2012 14:32:59 reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Pečovatel, 27.12.2012 15:05:55 Já přebaluju lidi z alzhajmrem i dvakrát za noc. A poněvadž si sundavaj pleny, maj často hovno i v posteli. reagovat Ještě chybí zpráva, kolikrát denně smí hrabě Karel opustit klecové lůžko., Anonym, 27.12.2012 14:12:46 reagovat Pane Schwarzenberku,, AAA, 27.12.2012 14:08:19 zdravý člověk obvykle v práci nespí. reagovat Zpráva taktně pomlčuje o tom, že má 4 bypasy. Je tam sice zmínka o bioprotéze,, Čech, 27.12.2012 13:55:18 ale o počtu náhradních cév ani zmínka. Karle, a stojí ti to vůbec za to? Já myslil, že jsi šlechtic, ono to asi nebude tak horké, co? reagovat Byla lékaři prozkoumána též spavá nemoc pana kandidáta, případně její původce?, Milan, 27.12.2012 13:43:57 Z lesa, který má pan kandidát také rád, jsem si přinesl zakousnuté kníže. Laboratoř potvrdila diagnózu únavový syndrom způsobený boreliozou. Víčka mi padala v tramvaji i na přednáškách, prostě všude. reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Milan (t.č. v léčbě), 27.12.2012 13:47:07 OPRAVA: zakousnuté klíště! reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., AAA, 27.12.2012 14:06:27 Proč oprava? reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 27.12.2012 19:18:50 :):):)to jo:):):) reagovat ten blb je hlavně zralý pro psychiatra, takových papíru si za pár stovek seženu hafu!, hruška , 27.12.2012 13:41:57 hahahahahahahahahahahahahah zdravý, ale nevolitelný hrábě! reagovat TAKOVÝCH SPRÁV ZESMOLÍM ZA DEN 400.A KOHO TO ZAJÍMÁ KDYŽ POSTRÁDÁ TEN VYPATLANEC VOLIČE, K.MYDLÁŘ, 27.12.2012 13:40:10 reagovat TAKOVÝCH SPRÁV ZESMOLÍM ZA DEN 400.A KOHO TO ZAJÍMÁ KDYŽ POSTRÁDÁ TEN VYPATLANEC VOLIČE, K.MYDLÁŘ, 27.12.2012 13:39:55 reagovat Táhněte do zádele, Anonym, 27.12.2012 13:39:35 Ještě vyšetřit tu hlavičku pane Schlaffenbergu! Táhněte již konečně do zádele, nakradl a zrestiutoval jste si toho tady dost!Tváříte se velmi rozšafně a přitom jste obyčejný chamtivý hajzl, který dále a dále skupuje pozemky v ČR. Neumíte ani pořádně česky - jediné co umíte perfektně, je žít z práce druhých lidí a o práci jen blábolit! reagovat Fyzické a psychologické testy - NUTNOST !!!!!, občan, 27.12.2012 13:30:12 Podle zprávy je v podstatě pan Schwarzenberg těžký invalida.V žádném případě nemůže splňovat náročnost povolání. Pokud neudrží pozornost ani 30 min., neujde bez pomoci 500 m, je to staříček, který by se měl vyhřívat na peci. V žádném případě bych mu nesvěřil ani krmení slepic. Nelze se spolehnout, že svou činnost bude vykonávat na 5%, tedy sypání zrna slepicím, sběr vajec. Nedojde ani do kurníku a zapomene, zda jim nasypal či ne. reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 27.12.2012 13:53:24 Zcela určitě má i pravidelnou stolici a močení. Potíž je v tom, že je to většinou o chvilku dříve, než se probudí! reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., ošetřovatel , 27.12.2012 15:32:30 Sere kudy chodí a někdy mu ty sračky jdou i z huby. reagovat To je ale kravina!, sd, 27.12.2012 13:28:48 Stačí na to "hrabátko" kouknout a každému musí být jasné jak to s ním vypadá. Normálnímu člověku se senilita odpouští (v podstatě to čeká na nás všechny), tomuto nekritickému individuu ale nikdy! Již v zájmu nás všech. reagovat zdravotní stav, : výbornej, 27.12.2012 13:21:19 vzhled : mrtvolnej !/ reagovat Pane Schwarzenberg, Pražský hrad by neměl být zdravotní a sociální ústav pro byť i mírně handikepované osoby., Ondra, 27.12.2012 13:20:26 Zkuste některý osvědčený lázeňský ústav, určitě tam bude lépe. reagovat Jeho zdravý spánek při každé příležitosti je jistě projevem pevného zdraví,, Anonym, 27.12.2012 13:16:46 si myslí, ale mám jiný názor. Je dost pravděpodobné, že bere pravidelně prášky (dost) apod. Raději se neptám, jak se cítí, když jsou sluneční erupce a zvýšená aktivita geomagnetického pole a náhlé a prudké změny tlaku. Už skutečnost, že má 4 bypasy je znakem toho, že jeho srdce bylo nejspíše relativně dost poškozené ( jinak by mu je nedělali). Kromě mnoha jiného. reagovat Re:Schwarzenberg: Jaký je můj zdravotní stav? Přesvědčte se..., Anonym, 28.12.2012 18:32:54 Jemu by je dělali, i kdyby to nepotřeboval. Nedělají to tomu, kdo to potřebuje. reagovat do kamenolomu s hajzlem, ať si užije velkou pracovní zátěž , qwe, 27.12.2012 13:13:16 |
|
Petiční reklama
Propagujte zde
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Je nutné, aby byl vyvinut tlak na Čínu a její vytvoření zákonů na ochranu zvířat. Vyjma ohrožených druhů tam zvířata (divoká/toulavá zvěř i domácí mazlíčci) nemají absolutně žádná práva. Existuje gang (mnoho členů je odhaleno, není však nikdo kdo by je potrestal), říkají si "Love cat community". Výraz láska/milování využívají namísto slova mučení. Cílí na odchyt koček a jejich týrání nemyslitelnými způsoby. "Hra na přetahovanou" s vlastními střevy Ukřižování Trhání částí těla Polévání kyselinou...
Petiční reklama
Propagujte zde
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Obracíme se na vás opět jako občanky a občané, lidé dlouhodobě se angažující v podpoře lidských práv, kteří jsou silně znepokojeni humanitární katastrofou v Gaze, která v posledních dnech eskaluje. Naše první výzva z 6. 2. vzbudila potřebnou debatu. V této souvislosti oceňujeme vůli českých představitelů brát v potaz humanitární principy mezinárodního práva. Jsme rádi, že se Česká republika spolu se všemi státy EU kromě Maďarska připojila k „požadavk...
Petiční reklama
Propagujte zde
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Vážená paní Idehen, píši, abych protestovala proti rozhodnutí ambasády zamítnout vízum pro mého manžela. Bylo mi odepřeno základní právo českého občana vybrat si manžela, vdát se a žít s ním v České republice. Kromě toho česká ambasáda prodloužila zákonem stanovenou 45denní lhůtu o dalších 13 dní, což poukazuje na neprofesionální přístup, který není v souladu s očekávanými standardy jednání ambasády. Pokud tento přístup zůstane nenapraven, nepochybně vyvolá otázky. Během posledních 11 měsíců jsm...
Petiční reklama
Propagujte zde
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
„My, níže podepsaní občané České republiky, prostřednictvím této petice dle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, vyjadřujeme nesouhlas se zákonem uloženou povinností placení rozhlasového a televizního poplatku, a žádáme, aby byla tato povinnost zrušena. Domníváme se, že základem kvalitních služeb je možnost svobodné volby a s tím související zdravé konkurenční prostředí, ze kterého by Český rozhlas a Česká televize neměly být vyjmuty." Rozumné stížnosti k ČT již byly odeslány, zkoušíme se...
Petiční reklama
Propagujte zde
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Jsme Češi, Židé, Palestinci, Romové, Rusíni, Slováci, Afghánci, Syřané, Američané, Francouzi. Muži i ženy. Narodili jsme se tu, nebo žijeme v této zemi. V zemi, odkud Nicholas Winton odvezl do bezpečí 669 židovských dětí. Jsme také zemí Přemysla Pittera, který po válce společně vychovával české, německé a židovské děti. Máme na co navazovat. POŽADUJEME PŘIJETÍ 100 DĚTÍ Z GAZY NA POPÁLENINOVOU KLINIKU A PŘIJETÍ 100 DALŠÍCH DĚTÍ ze země, kde je jich mnoho tisíc bez doprovodu dospělé osoby, kde j...
Petiční reklama
Propagujte zde
Přidat petici "Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM" do tohoto seznamuPodporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Publicista a politolog Bohumil Doležal se rozhodl reagovat na prohlášení 11 občanů, jež se jmenuje "Výzva ke změně postoje české vlády ke krizi na Blízkém východě". Tento text ignoruje podstatu současného dění na Blízkém východě po napadení Izraele teroristickým hnutím Hamás a vyzývá českou vládu, aby de facto stát Izrael v jeho legitimním úsilí zradila a nadále mu odepřela podporu. Bohumil Doležal vystoupil se svým osobním stanoviskem, které zde přinášíme. Protože toto stanovisko považujeme za...
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
559 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
278 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24731 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
230 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
792 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
157 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
128 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17027 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
682 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
342 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice.com
Poskytujeme zdarma hosting pro on-line petice. Vytvořte profesionální on-line petici díky našim výkonným službám. Naše petice jsou každý den uvedeny v médiích, takže vytvoření petice je skvělý způsob, jak upoutat pozornost veřejnosti i těch, kteří o daných věcech rozhodují.