Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3538 Re:

2013-01-25 00:06

#3525: -

Pane doktore děkuji Vám za docela srozumitelný výklad a hlavně za historický náhled na problematickou věc, která je opravdu manipulována tak, jak se nyní každému hodí do krámu.

Velmi by mne zajímalo, jak by dnešní (stávající) prezident řešil politické problémy, jaké byly v letech 1938, 1948 nebo 1968. Opravdu bych chtěl vidět gesto pravého vlasteneckého presidenta. V současné době nám pouze vzkázal, že činy a kroky za posledních 20 let, kterých se dopustil se svými stoupenci jsou neodmyslitelně požehnány stávající amnestií, a že se s veřejností o svém kroku nebude bavit. Je velmi zajímavé, že na tento krok nemají stejný názor právníci, kteří by měli být nezávislí. S velkým zklamáním zjišťuji, že v roce 2013 opoziční smlouva stále přežívá a rozdýchává život "opoprezidenta".

Dobrá politika, ať se nám to líbí, nebo nelíbí je opravdu velká nekonečná debata o možných kompromisech, jednáních a názorech, ale v mezích slušnosti, tolerance a vyzrálosti rozumného lidu, a ne v bouři neutuchajícího řvoucího stáda, které neustále dokola vykřikuje a opakuje výmysly a nepravdy.

A jen tak mimo toto téma, doposud mi ten lustrátor z minulého týdne na moji osobu neodpověděl, co jsem kde udělal špatně, nebo co mu po mojí montáži nefunguje, stále čekám na odpověď.

Dík.

Krýdl Petr České Budějovice