Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3561 Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:33

#3559: - Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

Veliký omyl, blbečku komunistický. Ty můžeš studovat logiku i čínsky, víc než blbec nebudeš nikdy.

MOJE vláda, ta vláda komunistických zločinců, to totiž NEBYLA. Ze všeho, co tu píši to snad nepozná jen blbec. To, že jsem této "vládě" podléhal (a neměl na výběr, ani si zvolit "svou" vládu, ani jít jinam) není totéž s tím, že to "byla moje vláda". Rovněž jen drzý komunistický blbec nechce říci, z čeho mohl být "občan" "posraný 40 let" této "vlády". Jde o to, to pojmenovat. To ti z huby neleze, co? To by byla propagace komunistů a jejich vládnutí! Ty sám budeš zralý pro zkoumání psychiatra, zvláště, kdyby se možná zkoumalo (soudně), co jsi vlastně za té "své" vlády dělal za svinstva. Podle její zuřivé obhajoby, kterou tu předvádíš, asi nějaké máslo na hlavě tu bude. To potom nejeden takový utíká k psychiatrovi, neboť hrdě se přiznat k podílu na výsledcích komunistického vládnutí na komoušovi chtít nemůžeme.

O zdraví se ovšem nestarej.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3562 Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:41:47

#3561: MIP - Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

Zdar, modrý blbe, už pečeš buchty těm tvým modroptákům, co rozkrádali naši republiku a tys je tady x měsíců hájil? Máš ty vůbec páteř, hňupe ?

Nepřihlášený uživatel

#3563 Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:45:54

#3561: MIP - Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

MIPe, píšeš "Rovněž jen drzý komunistický blbec nechce říci, z čeho mohl být "občan" "posraný 40 let" této "vlády"." Tak to napiš, napiš z čeho jsi byl posraný! Ven s tím, když už tě vyčerpalo povídání o logice  - všichni psi jsou jezevčíci, že? :-))).

To, co píšeš je jenom hra se slovy. Byla to tvoje a moje vláda, ať jsme chtěli, nebo ne. Vláda souvisí s pojmem vládnout a ovládat. Pokud to nebyla tvoje vláda, jistě tě neovládala a mohl sis kdykoliv vyrazit do Alp. Tak jak to bylo?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...