Petice za odvolání Stanislava Křečka z postu zástupce ombudsmana

Quoted post

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#308 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2014-03-09 20:10

Zaplať Pán Bůh že alespoň pán Křeček jako jediný z českých politiků, vrcholních státních úředníků a veřejných činitelů je slušný člověk a proto nepapouškuje demagogické lži šířené z českých prorežimních masmédií, ale troufne si vyjádřit názory, které se od těchto režimem oficiálně prezentovaných názorů alespoň trochu liší.
Pokud jde o mne osobně, já kategoricky odmítám novopečený režim kyjevských fašistických pučistů a nijako se nedivím Krymanům, že nechtějí žít pod fašistickou diktaturou kyjevských fašistů. Já osobně bych pod jejich fašistickým režimem také žít nechtěl.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#316 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2014-03-22 17:39:58

#308: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Vážený pane Lahoto,

již ve Švejkovi je zaznamenána moudrost, přibližně takto: "Mýlit se může každej, učenej i nevzdělanej blbec. Mejlej se i ministři.". Při úctě k Vašemu vzdělání, mne překvapuje, jakou máte mezeru ve znalosti dějepisu. To je patrně důvod, proč mi je Váš názor k smíchu. Bohužel to co se děje jen několik set km od naší republiky je velice vážná věc, která ještě neskončila a těžko, lze s jistotou, odhadovat dopad na zbytek světa.

Daleko horší by bylo, kdybyste dobře věděl podstatu věci, avšak účelově ji takto prezentoval. Pak by se mi chtělo spíše zvracet. Zvláště pokud se evidentně jedná o vzdělaného člověka a nositele inteligence, kterou tato země potřebuje jako súl.

S pozdravem

Miloslav Bílý