Záchrana nutrií

Quoted post

Zvířecí máma
Nepřihlášený uživatel

2014-03-26 19:54

U nás jsou také a je to nutrie říční. Šílené je že jsem dnes načapala dva kluky 12 a asi 13 let jak na ně házejí kameny, tak jsem je zastavila v trestném činu týrání křikem, prostě jsem je seřvala a přitom já nutrie sleduji pravidelně, živí se travičkou a senem a mají rádi mrkev, občasně kořínky, ale nepůsobí žádnou škodu...dokonce si ode mě berou potravu z ruky tlamičkou aniž by se mě dotkli, takže je to neškodný tvor mnohem větší hrozbou jsou hloupý lidé s kameny v ruce a lidé co nejsou schopní vychovat děti aby měli úctu k přírodě a ke zvířatům...určitě není schopna podemlít břehy...v takovém případě je na tom místě nedostatek stromů a za nezpevněný břeh nemůže nutrie, ale přírodní živel voda...a často sám člověk tím jak kácí stromy u břehů vod...se pak dělá eroze, za kterou nemůže nutrie ale lidstvo svojí činností kácení stromů u břehů vod...kdysi jsem psala seminární práci o erozi půdy a a hodně rybníků i řek jsem viděla a všude to samé...kácení stromů i břehů vod je hloupost jelikož břeh je pak nezpevněný a jakmile přijde voda je to v tahu...to jenom nějaký rádoby úředník se to snaží svést na malého tvora nutrii...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2014-03-28 21:51:30

#33: Zvířecí máma -

Hm, a vy jste kráva nebeská... Šílené je, když si taková nevzdělaná nána, může plácat játra jak se jí chce. Zkuste si o těch nutriích nejdříve něco zjistit.