Chci zpět hratelné WoT!

Quoted post

Ace_liver_SFF

#93 Jiné body

2014-05-04 10:15

Pokud jde o mě, jednotlivé body bych vyčetl v níže uvedené podobě. Ta současná nevypichuje to nejdůležitější, takže pro mě bohužel bez podpisu.

-zrušení či významné omezení množství (3-5 max apd.) zlaté munice, která svým působením těžce narušuje vyváženost jednotlivých tanků, posouvá hru do pay-to-win modelu a ničí hratelnost veškerých tanků založených na pancíři
-výrazné nerfnutí WT E-100
-nerfnutí T57 HT
-výrazné nerfnutí HESH munice FV215b (183) a to především její nesmyslně vysoké alpha DMG - zrušit ALPHA DMG ne penetraci, ROF nebo cokoliv jiného. Problém je v alpha DMG!
-odstranění splash DMG u HASH munice. HASH střela při jiném než kolmém zásahu je bez účinku, stejně tak, jako při zásahu představného pancíře!
-stop nesmyslným HD patchům, vylepšujících především top grafiku, která stále více zvyšuje nároky na HW a drtivá většina hráčů ji stejně nerozjede
-hardcap TD vysokých tierů a hardcap artilerií, místo nesmyslných globálních nerfování do stavu nehratelnosti u některých strojů
-"servisní" patche - optimalizace by měla být bodem č.1 u každého patche
-další práce na trasování komunikace k serverům. Není možné, aby hráčovy pakety lítaly do Ammsterodamu přes uzly v Americe, protože si server potřebuje ulehčit. Pokud máte se servery problémy, investujte do nich.
-zveřejnit podrobné globální statistiky jednotlivých tanků
-zveřejnit globální statistiky k jednotlivým mapám

Odpovědi

Bufinos

#146 Re: Jiné body

2015-03-25 14:50:01

#93: Ace_liver_SFF - Jiné body 

Tomu říkám názor, čtu tady hodně recenzí a s něčím souhlasím a s něčím né. Ale toto je přesně to co mě leží na srdci. Gold munice, by neměla být a když už tak max 3 ks pro nutné případy. Ale ne pro normální střelbu. 

Hodně tanků jsou oproti ostatním nevyvážené, ani neexistovali pouze se plánovala jejich výroba. Měli by být proto zohledněné a vyvážené. A týmy měli být už od pathe 9 vyvážené podle hráčských dovedností myslím, ale nestalo se tak. 

Závěrem tato hra je super, ale hold je potřeba na něčem zapracovat. 

ps: grafika je a bude stálou diskuzí, protože buď bude záležet na hratelnosti a ostatní hry budou převyšovat po grafické stránce tuto. Nebo bude tato hra držet krok s konkurencí a prostě ubyde hráčů se slabšímy PC. Už snaha WG, vyvážit toto dvěma různýmy možnostmi výběru grafických detailů, se mi zdá velice dobrým krokem. A nechápu Vás kteří se rozčilujete, protože doba jde kupředu a prostě musí jít i tato hra a zvedají se nároky na HW PC hold!