Chci zpět hratelné WoT!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#121 Re: Vzhledem k bodu 1, ani omylem

2014-05-11 14:47

#4: brambora - Vzhledem k bodu 1, ani omylem

Čemu se divíš, to tady podepisujou lidi s EFI400 a 45%WR....to tyhle lidi dokurvili tu hru, tady se brečí že je ve hře 5 arty a podobný nářky...to je demence nejvyššího kalibru...brečet že ho zabila arty - OMG, né že by se Lamka nučil arty safe pozice na každý mapě, ne on 1000x za sebou zhebne na artynu na stejnym místě a pořád dokola tam bude jezdit a brečet někde na foru že jakto, když mám velkou E100 mě zabije artyna... a brečí se furt kvuli něčemu, učit se? přizpúsobit se...NE! Proč, když múžu brečet a podepisovat trapný petice. Kdo podepsal tuhle petici = potvrzenej Lamák. Nikdy sem si nestěžoval, hraju jak nejlíp umim, 2000EFI 64%WR, divný že nepotřebuju podespat trapnou petici... jsem spokojenej s tim jak to je teď. Takovouhle petici bych čekal od polákú a jejich siemka idiotú, né od čechú... ježiš to je zase ostuda...doufám že to někdo nepřeloží a nedá na EU forum...bůh chraň, to zas bude komentářú CZ noobs/retards/morons... ještě že jsem si změnil Nick a smazal to CZ za jménem a hraju v mezinárodním klanu.

Odpovědi

Fight club MMA

#125 Re: Re: Vzhledem k bodu 1, ani omylem

2014-05-14 09:04:45

#121: - Re: Vzhledem k bodu 1, ani omylem

Tak ty jsi dobrej mistr světa jak můžeš vědět kdo má jaké staty?? jestli nemáš problémy s hrou tak se zdržuj komentářů a piš kamaradům na Facebooku jakej jsi mistr ve hře!!Tvou aroganci bych přirovnal k celému WG doporučuju zaslat životopis na WG určitě se pro tebe práce najde takové zoufalce jako jsi ty oni potřebujou!!!Já tady taky můžu uvést že mám milion bitev 99% WR a 3500EFI sám jsi ufnukaná lamka co nedokáže nic zahrát a jestli chceš uved jsem svůj nick a já se přesvědčím zda máš pravdu pak můžeme porovnat jestli jsem podle tebe lamka hraju to 3 roky a zařadil bych se do superunicum tak jsem na tebe zvědavej mistře s pozdravem A.B.B