MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nevolič Zemana |
#8368 Re:2014-11-08 18:46Svět ho neuznává, svět neví kdo nějaký K. Schwarzenberg je. Kromě Německa a Rakouska, tam ho uznávají, to ano, je na místě se ptát proč. K vaší otázce - ano, viděl jsem ho pomočeného, na zasedání NATO. Taky jsem ho viděl mnohokrát spát v posl. sněmovně, a také jsem viděl zahr. zpravodajstí, kde byl jeho spánek na konci zpráv vysílán jako šot pro pobavení. Vskutku skvělá reklama a reprezentace naší země. On si nemá se Zemanem co vyčítat. K posměškům a jeho zdr. stavu - Zemanovi se taky lidi smějí a je to podle mnohých v pořádku, i když je to též nemocný člověk a také velmi starý. Mně osobně se příčí smát se jednomu nebo druhému, ale lidé jako vy by si měli sáhnout do svědomí. Budete stejně bránit Zemana za to, že se mu někdo vysmívá pro jeho směšnou chůzi, pohyby či nadváhu, na kterou má jako starý člověk právo? Pochybuju. Spíš si ještě kopnete. Je mi špatně ze slovníku pana prezidenta, ale ještě více mi je špatně z takovýchto pokrytců, kteří se velkém hlásí právě ke K. Schwarzenbergovi. Jsem rád, že jsem ho volil jen v 1. kole, jak on, tak jeho příznivci se mi poté značně zhnusili. Schwarzenberg se mi svým soukromým povolebním životem hnusí stále. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#8373 Re: Re:2014-11-08 18:51:43Máte v zásadě pravdu, jen bych to trochu upřesnil. Není pravda, že Schwarzenberga nikde ve světě neznají. Naopak, moc dobře ho znají ve Vídni, kde se zamlada profláknul jako jeden z největších flinků a bonviánů z řad tamní kavárenské zlaté mládeže. Každej večer nazunknutej, každou noc klátil jinou "ramlici," ráno nikdy nevstával před desátou. O Karlíkově mládí tam dodnes kolují sáhodlouhé zkazky. Toť vzor těch, co by nejraději veřejně lynčovali Zemana pro pár slovíček. Inu, co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi. |
Nepřihlášený uživatel |
#8377 Re: Re:2014-11-08 18:56:25Máte v zásadě pravdu, jen bych to trochu upřesnil. Není pravda, že Schwarzenberga nikde ve světě neznají. Naopak, moc dobře ho znají ve Vídni, kde se zamlada profláknul jako jeden z největších flinků a bonviánů z řad tamní kavárenské zlaté mládeže. Každej večer nazunknutej, každou noc klátil jinou "ramlici," ráno nikdy nevstával před desátou. O Karlíkově mládí tam dodnes kolují sáhodlouhé zkazky. Toť vzor těch, co by nejraději veřejně lynčovali Zemana pro pár slovíček. Inu, co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi. |
kočkomilka |
#8424 Re: Re:2014-11-08 20:05:09Hm,tak já jsem pokrytec a navíc se Vám ještě hnusím.. :-D Neznáte mě,za zdravotní problémy se nesměji nikomu,ani tomu,koho nemám ráda.Ale děkuji za info,dodnes jsem si myslela,že opilost nemá se zdravotním stavem nic společného.No,zřejmě jsem se spletla.. A k tomu,co jste napsal o Karlovi.Ano,v poslanecké sněmovně spí.Sám přiznal,že usíná ve chvíli,kdy ho něco nudí.Ale počůrání se?Ne,ne,nevěřím!A i kdyby,je to můj Karel,vzdělanec,inteligent a slušný člověk,kterého si vážím. Markéta Sedláková |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1440 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
512 Vytvořeno: 2024-11-18
Břehy bez omezení!
1125 Vytvořeno: 2024-01-24
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17413 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4273 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
148 Vytvořeno: 2024-11-21
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
643 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
97 Vytvořeno: 2024-11-18
Stop the death penalty
378 Vytvořeno: 2024-11-08
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
206 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24830 Vytvořeno: 2022-12-13
Za zachování tramvají na Maninách
871 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2831 Vytvořeno: 2024-05-06
Petice za zachování psí školy a hotelu POHODA v Plzni
105 Vytvořeno: 2024-11-03
Petice za odvolání ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka, Ph.D.
46 Vytvořeno: 2024-11-20
KeepLeušaBětka
42 Vytvořeno: 2024-11-22
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
41 Vytvořeno: 2024-11-18
THIS IS US do Kin!
835 Vytvořeno: 2024-10-22
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
190 Vytvořeno: 2024-11-11