MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#108302014-11-12 18:17Vážený pane Romane Skáceli,
neznám Vás, ale ráda se připojím, jste jeden z mála přispěvatelů, kteří argumentují inteligentně a na úrovni. Čtu vás se zaujetím a mám k vám úctu. Postavte se do čela slušných lidí, kteří za Vámi rádi půjdou. Kde? a Kdy? zvládneme pak něco? Jste realista, vím, ale co můžeme dělat, když už nechceme čekat.
|
|
Odpovědi
Roman Skácel Hodonín |
#10838 Můj důvod2014-11-12 18:48:27Dobrý večer, děkuji za opravdu milá slova, jsem zde vcelku očekávaně spíše pod silným tlakem nepochopení základních skutečností, které jsou zcela patrné a zřetelné, stačí jen naslouchat a vnímat při tom smysl a souvislosti. Rozumím i tomu, proč lidé zde neumí vnímat názor jiných, který není v souladu s jejich přesvědčením, ideologií, vírou. Je to podobné náboženství. Všichni v něco věříme, někdo v Boha, někdo v komunismus, někdo v sebe, někdo v to, co říká nejlepší kamarád, massmédia, konspirační teorie atd. Ovšem víra člověka je o něčem jiném, než jsou ideologie, třeba náboženství, nebo politické přesvědčení a zvrácenosti, jako xenobobie, sexismus, o nichž ani nemusí lidé vědět, že jimi trpí, atd. Potom stačí ke své víře "zapřáhnout" i konkrétní světonázor a je těžké vymluvit věřícímu Boha a komunistovi "třídní boj". Ale naštěstí i demokratovi odpor proti ideologiím obecně. S tímto vědomím jsem zde a snažím se s lidmi komuikovat pro mě velmi důležitou a zásadní otázku: Je, nebo není hrubé porušování běžné lidské slušnosti a každopádně nejzákladnější politické kulturnosti, a vlastní dlouhodobé politické zásadovosti nejvyššho ústavního činitele, velmi varovným signálem směrem k naší ústavnosti? Došel jsem k Pravdě, že pro mě osobně to zásadní je a využívám svého práva na to, abych to mohl argumenty lidem sdělit veřejně. Neúčastnil jsem se v posledních mnoha letech žádných diskuzí k politickým tématům, altuálně ale nedokážu mlčet a jsme schopen i vzít si "dovolenou" a tohle prostě s ostatními občany této země probrat, protože jsem toho opravdu plný až po okraj. Je zcela irelevantní, koho volím a jakou ideologií trpím sám, zde budu hájit jen hlavní zadání a vymezovat se míním hlavně vůči POLITICKÉ STUPIDITĚ prezidenta, kterou je nezbytné správně definovat, jako opak moudrého, přičemž zároveň situaci, že škodí nejen obrazu občana a politika Miloše Zemana, nýbrž současně jako nejvyšší ústavní činitel ČR, našemu státu dovnitř i navenek. Rozděluje dále naší občanskou společnost a sáváme se stále méně stabilním partnerem našich strategických spojenců. Jak už jsem nejednou psal, nemám žádné souvěrce, souputníky, soudruhy, ani jinak obecně ideologicky zaměřené vstoupence, ani je nepotřebuji, cítím se stát uprostřed a občansky sám za sebe jen se svým přesvědčením v to, že mám Pravdu a přišel jsem pouze se svými názory tam, kde není možné uhnout této mojí Pravdě. Až se argumenty v těcho diskuzích vyprázdním zcela, vrátím se k běžnému občanskému životu, do té doby budu na obou peticích k dispozici pro diskuzi i k urážkám komukoli prakticky nepřetržitě pod svým jménem a tedy bez anonymity... Vedlejším cílem je zjistit skutečné motivy ostatních očanů k tom, aby pana Zemana podporovali i poté, kdy už není fámou to, že se opíjí i při sledovaných veřejných akcích a kdy už nikdo nemůže pochybovat o jeho hulvátsví a vulgaritě, a dále s ohledem na skutečnost, že ani neuvažuje o omluvě, též zřetelné bezcharakternosti. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
484 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
263 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
217 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4065 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
150 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
523 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
119 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
94 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2087 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
33 Vytvořeno: 2024-11-14