MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kulisák

#10832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:29

#10789: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Všichni ti Vaši spojenci, kteří zde píšou jak je třeba panu presidentovi uříznout hlavu, zabít jej, vykuchat, jsou podle mně kriminální živly, které na pokyn vašich loutkovodiču jsou schopni kdejaké lotroviny.

A vy osobně se zde snažíte vystupovat jako samozvaný cardinál Richelieu. Z pozadí dirigovat vaše "úderné jednotky".

V žádném Vašem příspěvku jsme nenašel jediné slovo, které by odsuzovalo špinění a vulgární osočování pana presidenta, či výzvy k jeho fyzycké likvidaci- ani jedno pane humanisto s ručením omezeným a z leknutí.

I fašisté v Německu, neblahé paměti měli svoje SA úderné jednotky, které nejprve dělaly dusno židům, antifašistům a postupně se k jejich fyzycké likvidaci vypracovali.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#10836 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:41:57

#10832: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Pokud chcete posilat prispevky do diskuze, naucte se ceskou gramatiku.

Nepřihlášený uživatel

#10839 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:51:09

#10832: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Nikdy jsem neschvaloval žádné nabádání k trestné činnosti, žádné páchání trestné činnosti jsem neschvaloval a neschvaluji. Kritizuji Miiloše Zemana, protože jsem mimo jiné přesvědčen, že je na kriminální struktury přímo napojen a že on sám skutečně ohavné trestné činy páchá, tedy je min. spolupachatelem. Usuzuji na to proto, že je obklopen vskutku velmi podivnou skupinou lidí a vždy jej velmi podivná směsice komunistů, stbáků a podivných kreatur obklopovala. 

Tedy explicitně odsuzuji jakoukoliv trestnou činnost a především tu Miloše Zemana a jeho bandy, která jej obklopuje. Např. soudruh Mynář pobral 6 mil. dotaci na objekt, který jeho firma pravděpodobně v době, kdy o dotaci žádal vůbec nevlastnila, vlastní firma v době žádosti měla nulovou finanční historii a pozemek pod objektem dodens firma, která dotaci pobrala nevlastní tedy vlastní objek je bezcenný a banka by na něj nedala ani korunu půjčky. Co je ještě navíc v celém projektu naprosto nesplnielné, tak to jsou vlastně ukazatele, na které Mynář dotaci pobral, tedy vytvoření pracovních míst, neboť počet lůžek a nastavené ceny nemohou tato pracovní místa zajistit ani při stoprocentním vytížení objektu. Na objekt navíc dle veřejných informací již byla jiná dotace s diametrálně odlišným cílem, tedy jako na objekt nekomerční. Vše lze snadno dohledat na www.justice.cz - firma Clever Management, následně na katastru nemovitostí a samozřjemě ROPu, který pro projekt v Osvětimanech dotaci přidělil. 

Nepřihlášený uživatel

#10847 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 19:06:08

Nepřihlášený uživatel

#10860 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 19:20:08

"Všichni ti Vaši spojenci, kteří zde píšou jak je třeba panu presidentovi uříznout hlavu, zabít jej, vykuchat, jsou podle mně kriminální živly, které na pokyn vašich loutkovodiču jsou schopni kdejaké lotroviny."  No vidíte a mně to zase přijde jako od příznivců prezidenta kteří se snaží stejně jako on lidi rozeštvat.

Roman Skácel
Hodonín

#10891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 20:18:44

Mýlíte se. Richelieu bažil po moci, já bych rád jen to, aby skutečnou moc v této zemi drželi lidé, kteří nebudou poškozovat její dobré jméno. Prezidentem počínaje...

Nemám žádné úderné jednotky, ti ostatní jsou obyčejní lidé a sami za sebe, jako já a Vy, jen s tím rozdílem, že Vy to nevidíte. Spiknutí a konspirace je uvěřitelnější.

Nebudu zde komentovat urážky jiných, ani pana Zemana, jasně jsem se vymezil k obvinění jiných s ohledem k jeho vzahu k Lukoilu, MUS, Olovu a jiným kauzám. Pokud nebude někdo schopen to prokázat, jde o lež.

Se slovem Fašismus si nehrajme, sem naštěstí nepatří.