MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kočkomilka

#10858 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 19:16

#10837: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Vy nejenže jste vymazal svůj vulgární příspěvek směřovaný proti mé osobě,ale teď si měníte i jméno.Včera"skac",večer už"scac"a dnes "kulisák".Změna jména Vám ale nepomůže,podle Vašich"překlepů" Vás vždy bezpečně poznáme.Už jednou jsem Vám psala,že když člověk něco vysloví nebo napíše,tak si za tím má stát.Jen zbabělec se ke svým názorům nehlásí.. Markéta Sedláková z Kamejku

Odpovědi

kulisák

#10890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 20:18:41

#10858: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Kočkomilko, držím Vám palce, abyste se dožvanila svoji servilitou k tomu jakoby hodonínskému vágusovi pod duchnu.

Jistě se pak zde v té žvanírně, kterou ten pán 25 hodin denně oblažuje svými bláboly, se svými zážitky podělíte. 

Už teď vidím že to bude cool....

O mně si už svůj opelichaný čenich neotírejte.

Z češtiny z Vás udělám Abrisskalender.

Pro méně vzdělané jedince, (což bude zřejmě Váš případ) -trhací kalendář.

kulisák

#10901 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 21:24:57

#10858: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Jsem člověk chybující, nechal jsem se unést vámi a vašimi soukmenovci v této diskuzi k vulgární reakci na Váš příspěvek. Uvědomil jsem si, že to nebylo slušné a správné a příspěvek jsem smazal.

Omlovám se Vám.

Vás to smazání mrzí?

kdybyste četla pozorně celou diskuzi, v jednom příspěvku jsem uvedl všechny značky, pod kterými podle příspěvku na který reaguji, používám.

Někdo nepoužívá žádnou značku a jde to také, nebo se pletu?.

Tak se nezlobte, už na Váš příspěvek nebudu reagovat.