MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Andy

2014-11-12 21:56

Hřebejk to řekl krásně - Zemana dostala na Hrad rudá a hnědá prasata

A můžete si kvičet třeba jak ten Škromach, ale nic s tím neuděláte, všechno je to o vás pravda, Zemanovi pohůnci :DD

Odpovědi

XY

#10940 Re: Hřebejk to řekl krásně

2014-11-13 02:29:20

#10914: Andy -  

Milý Andy....je mi jasné,proč to řekl,ale to Vy nevíte a já Vám to neprozradím....pan Hřebejk natočil i dobré filmy,ale to neznamená,že jako člověk je morální autorita...bohužel....a Vy nejste ani pan Hřebejk a podle toho jak píšete, jste ducha mdlého s IQ tykve....a nic už s tím neuděláte....:o))))) 

Roman Skácel
Hodonín

#11023 Re:

2014-11-13 10:46:32

#10914: Andy -  

Tak to se pan Hřebejk mýlí, jestli to opravdu řekl.

Je to tak, že jsme si vybrali sami a podle mě jsme si s ohledem na politickou terapii, kterou opravdu jako národ potřebujeme, ...nevybrali zase tak špatně.

A proč si myslím, že je nám terapie Zemanem zapotřebí?

Prostě proto, že jeho vlastní vstoupenci nejsou ani na jedné z diskuzí (k Petice pro a proti odstoupení MZ) schopni vysvětlit, proč pana Zemana na funkci prezidenta podporují a ze všeho nejvíc mi připomínají...

...stádečko tupých hovádek, pomalu ale jistě táhnoucí krajinou směrem, kterým je vede prostoduchý pasáček....

P.S. Mě to připadá absurdní, ale je to prostě tak, že budeme jen muset dále čekat, co zase provede a postupně se prostě i ti nejvíce zabednění lidé, kteří už nevěří ani vlastním očím a uším, začnou poprvé zamýšlet nad svou vírou ve svého Boha Války.