MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#13568 Zemana jeho voliči dopravili do pozice absolutně beztrestného a bohužel to v jistém a ne malém ....

2014-11-18 13:38

#13563: - Re: Re: Re: Nekulturní fronta !!!! 

....smyslu znamená i do pozice absolutně mocného. Miloš Zeman dokonce nemůže být postižen ani za objednávání politických vražd, dehonestací, či ničení profesních životů, jak to zažil např. právník Hradu. A já nepochybuji, že je Miloš Zeman schopen si politické vraždy objednávata že je to jeho standardní praktikou. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#13587 Re: Zemana jeho voliči dopravili do pozice absolutně beztrestného a bohužel to v jistém a ne malém .

2014-11-18 13:59:50

#13568: - Zemana jeho voliči dopravili do pozice absolutně beztrestného a bohužel to v jistém a ne malém .... 

V máte právo nevěřit, že je pan Zeman všehoschopný a neví ani která bije a já se mám právo domnívat, že je všeho schopen a neví, co je to když zvojí hrana prezidentu republiky, zatím v podobě ztráty autority a bude už jen hůř.

Přenesenými slovy klasika: "Běda lidem, kteří se odcizí svému prezidentovi, ale milionkrát běda prezidentovi, který se odcizí svému národu..."