MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

jm

#17265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,

2014-11-24 18:22

#17240: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,  

Pane,co tady hájíte celé týdny Vy ?....Vy obhajujete něco,co je neobhajitelné pro mne a nemyslím si,že jsou všichni ke mně vulgární....a ti,co jsou, také něco ukazují a jsem ráda,že vím s kým mám tu čest.......nechápu,proč stále a stále reagujete na mé komentáře...když jak tvrdíte...jsem do diskuze nepřinesla ani jediný rozumný argument....tak se mnou nediskutujte a mé komentáře ignorujte...jsou tady jiní,kterým budete vysvětlovat svoje myšlenky a teze....a zeptám se Vás také otázkou...proč jste tady Vy....a ani mi nemusíte odpovídat...nejsem policajt a nejsme u výslechu....každý máme svůj důvod,proč tady jsme,že...."Odmítat rozumné argumenty proti Zemanovi můžete, máte na to právo, ale to odmítání prakticky dokonalých důkazů (nezpochybnitelné Pravdy) a ta neschopnost vzít na vědomí, že je to vulgární člověk, protože do rádia vulgárně mluvil, že je to politický stupído, když podporuje Rusko v době, když bytek Západního světa tuto zemi ekonomicky zablokovalo, to už je fakt na pováženou"...zamyslete se nad tím,co jste mi napsal....

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#17569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,

2014-11-25 09:06:34

#17265: jm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,  

Nic neobhajuji (to poněkud chatrně Vy), vše co zde tvrdím mohu doložit důkazy a logikou dávám do souvislostí to, co na první pohled není patrné. Například vztah Zemana s Pussy Riot, tedy ukázkový vztah dvou naprosto neslučitelných politických prvků, který ale logiku má, tedy pro mě osobně zřetelnou a už na první pohled.

Žádný argumet pro podporu Zemana jste nepřinesla (ani jeden, protože snad ani jeden neexistuje) a přesto jste jeho vstoupenec, to je pro mě dokonalý Paradox a Vy jeho příčinný objekt, nedivte se, že mě zajímáte. Právě proto, abych pochopil podstatu Zemanových vstoupenců jsem tady. Musí Vám být jasné, že o odstoupení Zemana z funkce nejde (tohle je jen manifestace) a kdo Zeman je a byl jsme už probrali do detailu a máme už i objektivní závěry. Zřetelné, jako slunce na obloze v poledne za dokonale jasného počasí...

Já už se zamyslel nad sebou i Zemanem, aktuálně už se budu zamýšlet pouze nad Zemanovými vstoupenci a nad jejich tristní situací. Opravdová láska k politické kreatuře je pro mě téměř fascinující, nic víc... :-)

Lidé jako Vy kdysi umožnili fašismus v Německu a v důsledku tak 2.SV v její úděsné podobě i důsledcích. Myslel jsem si naivně, že už nám nic takového nehrozí, ale pokud jsou zde lidé, jako Vy masověji, pak hrozí a berte na vědomí, že se to dotýká i mě osobně. K tomuto mlčet nemůžu a ani nedokážu...