MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zdeněk Fík

#18588 Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem

2014-11-27 11:08

#18477: Naštvaný - Re: Re:  

Nadpoloviční většina volila Zemana. Za předpokladu nezmanipulovaných voleb je to neoddiskutovatelné. Já jsem od dob voleb pracovně a soukromě sjezdil tuto zemi nesčíslněkrát a při té příležitosti jsem si udělal takový malý průzkum (a rozhodně jsem nebyl sám). Oslovil jsem nenápadně a pod různými záminkami "reprezentativní vzorek" z okruhu mých známých, méně známých a i poměrně neznámých a výsledek byl šokující. Ani jeden ho nevolil. Z toho mi vyplývá, že mi nadpoloviční většina "respondentů" lhala. Proč? Stydí se za to? A proč se stydí? A to řada dotazů proběhla těsně po volbách, kdy se ještě natvrdo nerozjel. Zajímalo by mne, kolik z těch, kteří tady hrdinně pod různými nicky bojují za svůj idol, by toto dokázali i tváří v tvář. Výsledek je asi jasný. Takže mne zde výroky jeho hrdinných zastánců rozhodně nemohou vyvést z rovnováhy.

A bordel v Evropě amíci dělat nemusí. Zbytečná práce.

Zdeněk Fík

Praha (to zas bude křiku)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#18592 Šli k volbám zdrogovaní, podnapilí ?

2014-11-27 11:19:31

#18588: Zdeněk Fík - Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem 

Tak to je zajímavá úvaha... Máme v tomto naprosto stejnou zkušenost... Nepoznám nikoho, kdo ho Zemana volil.... Jak je to možné ? 2,7 mil. lidí.. Nikdo to nechce nejspíš přiznat.. Lidi se za to stydí, že ho vololi ?... Tak proč ho tam sakra do té urny házeli ?? .. Šli k volbám zdrogovaní, podnapilí ? .. Nevěděli, co dělají ?...

Nepřihlášený uživatel

#18594 Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem

2014-11-27 11:29:14

Víte, proč s k tomu někdo nepřizná, protože by ho pravdoláskářská sekta ušlapala nenávistí, protože opět žijeme v totalitě, opět jen ten jediný názor je ten pravý a kdo má jiný, ten musí být popliván a dehonestován. Opět je slyšet uřvaná fanatická menšina, a většina mlčí, nepřipomíná Vám to něco? Mně ano, dobu před rokem 89, ale bohužel tupé stádo to ještě nevidí.

Káča

#18607 Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem

2014-11-27 12:06:50

Pane Fíku,mám podobnou zkušenost.Ale myslím si,že každý z nás se stýká s podobně smýšlejícími lidmi,tudíž lidé ve Vašem okolí ho nevolili.Moji přátelé a známí také ne.Ovšem setkala jsem se zcela náhodně s takovými,kteří ho volili.Byla to paní na ulici,prodavačka,pejskař atd.,takže lidé,s kterými už se nesetkám.Ale mohu Vám říct,že se tito Zemanovi voliči za svou volbu vůbec nestyděli.Ovšem pravdou je,že je jich jen naprosté minimum,takže bych to viděla spíš na zmanipulované volby,než na stud Zemanových voličů.