MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#18614 Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-27 12:19#18607: Káča - Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem Káčo,hlavně,že si volila správně a ti,co volili Zemana jsou jednodušší.Nestydíš se za to ,co jsi napsala?Kdo ti dal právo myslet si,že ta tvoje volba je správná.A zmanipulované volby?To už hraničí s totální blbostí nebo si myslíš,že jsme banánová republika a volby se manipulují?Dojdi si na psychiatrii. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#18628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-27 12:44:26#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem Já jsem v jejím příspěvku žádné slovo jako "jednodušší", ani žádné podobné slovo nenašla. A myslet si, že moje volba je správná, není žádné právo, které by měl někdo někomu dávat, to právo prostě každý člověk má. A ta urážlivá slova na konci, tím jste se shodil definitivně. |
Nepřihlášený uživatel |
#18632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-27 12:50:32#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem No banány tu sice nerostou, ale jinak... Vy tady nejvíce vyřváváte o různých manipulacích, rozkrádání, překrucování dějin a o zločineckých politicích, kteří tady zdevastovali, co mohli. Takže se nedivte, že my prostí občané vám věříme a pomalu dospíváme k názoru, že zde jde zmanipulovat vše. |
Káča |
#18658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-27 13:45:41#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem My se známe,že mi tykáte?Nebo jste zvyklý tykat si se soudrudy?Tak to prrr,na to já nejsem zvyklá,já se totiž pohybuji ve společnosti slušných a vychovaných lidí a tu slušnost a vychovanost požaduji i po Vás.A teď k věci.Slovo "jednodušší" jsem vůbec nepoužila.A proč bych se měla stydět za své názory?Jsou snad drzé nebo vulgární?A proč by mi měl někdo v demokratickém státě dávat právo si myslet,že je moje volba spravná?Vím,že nežiji v banánové republice,i když,soudě podle hlavy státu,by se o tom dalo polemizovat.A co ty Vaše urážky směřující na moji osobu?To z Vás tak trošku dělá člověka jednoduššího,bez ohledu na to,koho jste volil. |
Nepřihlášený uživatel |
#18662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-27 13:54:07#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem To že jsou voliči zemana jednodušší jste zde řekl vy a asi jste tak usoudil dle sebe. |
Roman Skácel |
#19093 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem2014-11-28 13:07:23#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem Víte, "Káča" nejspíš uvažuje logicky a ptá se sama sebe, jako například i já. Kdo jsou ti, co Zemana volili do nejvyšší ústavní funkce v této zemi? Víme, že ho volilo 37% oprávněných voličů této země ve 2. kole přímé volby. Co jsou zač? A dále se ptá sama sebe, tak jako já? Kde jsou ti lidé nyní, aby hájili to, co člověk, kterému dali mandát, vyvádí? Proč nám ostatním nejsou schopni vysvětlit, co tím vlastně sleduje a kam svými politickými činy a slovy míří? A závěrem pak kdokoli z nás, jeho odpůrců, už může je konstatovat, že Zemanovi voliči ani netuší proč ho volili a ani netuší, že to co ve funkci prezidenta ČR vyvádí škodí celé této zemi, tedy jim, jako všem ostatním 63% oprávněných voličů a dalším cca 2,5 milionům dětí, které zatím nejsou ještě oprávněnými voliči. A jít do důsledků, tak nám v naší zemi cca čtvrtina národa vnutila opilého lháře a stupidniho politického pomatence, rovnou na pražský Hrad. Nedivte se, že se ptáme Vás, kteří jste tomu tak moc rozuměli před volbami. Například mě bylo jasné hned od první chvíle, po 2. kole přímé volby prezidenta, co nás čeká. A Vy to nevidíte ani nyní? Proč Zemana alespoň nehájíte relevantními argumenty a nepřinesete sem nějaké pozitívum, které ho zbobí? Není to snad proto, že ho nezdobí oprvadu vůbec nic??? |
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice za zákaz rituálních porážek
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
7755 Vytvořeno: 2025-03-28
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2199 Vytvořeno: 2025-04-03
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6356 Vytvořeno: 2025-03-23
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
123019 Vytvořeno: 2025-02-11
VÝZVA K NÁPRAVĚ SITUACE V OKOLÍ PRODEJNY KAUFLAND ( U Plynárny 1432/64, Praha 4)
97 Vytvořeno: 2025-04-05
Otevřená výzva k budoucnosti zámku Zelená Hora
166 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6053 Vytvořeno: 2025-03-24
PETICE ZA NÁVRAT ODBORNÝCH ZKOUŠEK PRO ŘIDIČE TAXISLUŽBY A REGULACI TAXISLUŽBY V ČR
148 Vytvořeno: 2025-04-04
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2384 Vytvořeno: 2024-08-23
PETICE ZA ZÁCHRANU STÁVAJÍCÍHO BARU U WALDEMARA A ZA ZRUŠENÍ VÝPOVĚDI Z NÁJMU
833 Vytvořeno: 2025-03-15
VRAŤTE PŮVODNÍ DESIGN CRAZY WOLFA
523 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za neprodlené odvolání ředitele školy Mgr. Jiřího Horáka
556 Vytvořeno: 2025-04-02
Jan Dulovec umlátil kočku😿 - Petice za podporu výzvy České televizi k natočení reportáže o brutálním zabití kočky v obci Jinín u Strakonic. Upozorňujeme, že video je velmi otřesné 😿.
294 Vytvořeno: 2025-03-30
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
299 Vytvořeno: 2025-03-12
Petice za záchranu Magické jeskyně na pražském Petříně
11 Vytvořeno: 2025-04-06
Petice za zajištění dopravní oblužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
401 Vytvořeno: 2025-03-25
Otevřený dopis EU, žádost o jasný postoj k situaci v Gaze
573 Vytvořeno: 2025-03-19
“Chceme zpět Tasty Chicken a Big Tasty Chicken v McDonald’s!”
418 Vytvořeno: 2025-03-28
Podpora organizátorů a garantů Grafiky roku, Ceny Boudníka a Grapheionu
258 Vytvořeno: 2025-03-30
Petice za vyjmutí herny Star Arena ze seznamu míst povolených pro provozování hazardních her dle vyhlášky č. 5/2022 Statutárního města Karlovy Vary o regulaci provozování hazardních her
120 Vytvořeno: 2025-03-24