MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#18630 Re: Oprátce která nezbije....

2014-11-27 12:45

#18608: - Oprátce která nezbije.... 

A co teprve výkon Vašeho mozku, to je dílo...

Počítám, že i křeček vymyslí něco více prospěšného, než Vy, zapšklý a do sebe zhroucený člověk, malinký ve svých vlastních očích a smutný pro své okolí.

Plný předsudků a zášti, závisti a zloby, pokřivený vším tím, co hltá kolem sebe až z něj vytěká na veřejnost už jen derivát toho nejhoršího, co jeho nitro generuje.

U mě fakt dobrý, žiju šťastný život, jsem obklopen po celý svůj dosavadní život lidmi, které miluju a vím jistě, že i oni mě, nemám nedostatek hmotný a považuji se za skutečně svobodného občana, který umí demokracii, kterou dostal darem, též využít, použít a žít s ní v souladu, k oboustrannému prospěchu.

Rozdíl mezi námi je tak velký, že si opravdu nemůžeme rozumět, ale já Vás mohu alespoň litovat, to ovšem všichni kolem Vás, lítost máme zdarma, že...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#18635 Re: Re: Oprátce která nezbije....

2014-11-27 12:54:27

#18630: Roman Skácel - Re: Oprátce která nezbije.... 

Potrefená husa zakejhala.Jasnovidným zrakem jsi mě odhalil.Já jsem zapšklý,zhroucený a smutný,naopak ty jsi šťastný a milující.Tak proč tady už od začátku bliješ ty hloupé a nicneříkající bláboly,asi tě fakt dobře platí a ty to máš jako brigádu k důchodu.A nehraj si na filantropa,je to  trapné.