MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#18793 Re: většina národa ho volila2014-11-27 19:43Pečlivě jsem si několikrát přečetl tuto petici,protože jsem ji chtěl původně podepsat.Neříkala mi vůbec nic...fráze a bezobsažné řeči.Podíval jsem se na komentáře,abych zjistil,kdo tuto petici podepsal a proč. Žádné argumenty,jenom kecy a nadávky na imaginární komunisty a "bolševiky",stupidní výkřiky do tmy ,na které se ani nedá reagovat.Vy si myslíte,že ti,kteří nepodepíší,jsou jenom voliči Zemana? Já nejsem,ale takové ubohé argumenty bych nepodepsal ani za dolary :-).Ta štvanice v médiích na Zemana je už ubohá a směšná.Prakticky každý den se najde někdo,kdo se o něho otře.Přitom prezident nedělá zákony ani zahraniční politiku a naše země má vládu.Komu se asi hodí odpoutávat pozornost od opravdových problémů a pořád řešit,co sprostého Zeman řekl.Kecy o lidských právech jsou kecy v kleci a ani Kárel jako ministr zahraničí nezpochybňoval fakt,že Tibet patří do Číny. Milí petenti na této petici,je tady hodně lidí,kteří to myslí upřímně,ale také provokatéři,kteří to dělají za nějakým účelem.Jakým ukáže čas.Doufám,že se jednoho dne nebudete muset stydět za to,že jste naletěli...sbohem a příjemný rudý pochod na Hrad |
|
Odpovědi
Zdeněk Fík |
#18807 Re: Re: většina národa ho volila2014-11-27 20:32:58#18793: - Re: většina národa ho volila "protože jsem ji chtěl původně podepsat" - nechtěl. "Neříkala mi vůbec nic" - ani se nedivím. "nadávky na imaginírní komunisty" - Vy nejste moc imaginární, ale poměrně konkrétní. Až na ten "hrdinný" nick. "stupidní výkřiky do tmy ,na které se ani nedá reagovat" - tak proč to děláte? "Já nejsem..." - já si myslím, že jste. "ale takové ubohé argumenty bych nepodepsal ani za dolary" - já také ne, ale zadarmo jsem to podepsal. "Ta štvanice v médiích na Zemana je už ubohá a směšná" - já se moc nesměju. "Prakticky každý den se najde někdo,kdo se o něho otře" - to je divné, co? "Přitom prezident nedělá zákony ani zahraniční politiku" - ale usilovně se snaží. "Komu se asi hodí odpoutávat pozornost od opravdových problémů" - no, schválně... "je tady hodně lidí,kteří to myslí upřímně" - bingo - shoda. "ale také provokatéři,kteří to dělají za nějakým účelem" - souhlasím - shoda. "Doufám,že se jednoho dne nebudete muset stydět za to,že jste naletěli" - já ne, já ho nevolil. "sbohem a příjemný rudý pochod na Hrad" - Sbohem, doufám. A díky, užiju si to.
P.S. Teď právě dávají v TV Světáky. To jsou panečku dialogy. Tam je spousty odpovědí pro většinu příspěvků výše uvedených a celý film mi tak trochu tuto debatu připomíná. To ta "zaprodaná a všivá média" dala určitě schválně, je to perfektně načasováno. Asi zase nějaká imperialisticko-havloidní provokace. Fuj. |
Nepřihlášený uživatel |
#18820 Re: Re: většina národa ho volila2014-11-27 21:03:13#18793: - Re: většina národa ho volila Koukám že provokatéři už na to jdou vědecky. |
Nepřihlášený uživatel |
#18824 Re: Re: většina národa ho volila2014-11-27 21:05:15#18793: - Re: většina národa ho volila .. chce to analýzu... |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Petice za statní občanství bez diskriminace
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Voda pro zubry a divoké koně
18770 Vytvořeno: 2023-06-06
Zachraňme Jelení louky!
1284 Vytvořeno: 2024-11-26
Břehy bez omezení!
1579 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43362 Vytvořeno: 2022-12-27
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2265 Vytvořeno: 2024-12-16
Petice za zákaz používání veškeré pyrotechniky ve městě Luby ( s výjimkou Silvestra)
100 Vytvořeno: 2024-12-27
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
821 Vytvořeno: 2024-12-12
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2065 Vytvořeno: 2024-07-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17803 Vytvořeno: 2023-10-23
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
847 Vytvořeno: 2024-09-23
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1728 Vytvořeno: 2024-11-12
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5066 Vytvořeno: 2024-11-14
Městská autobusová doprava ve městě Karviná
22 Vytvořeno: 2024-12-25
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23047 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1698 Vytvořeno: 2024-12-08
Žádost o obnovení pozice učitele Ing. Dominika Bauera
19 Vytvořeno: 2024-12-28
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
186 Vytvořeno: 2024-11-29
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
131 Vytvořeno: 2024-12-20
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
702 Vytvořeno: 2024-12-07
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1678 Vytvořeno: 2024-11-29