MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#19972 Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adresy...

2014-11-30 08:14

#19971: - Re: Kdosi nerozumí tomu, co je to vnitřní a vnější adresa IP :-) 

....vnější, ale adresy adresy vnitřní, kde jejich překlad na adresu a to skutečně mnohdy jen jednu zajišťuje poskytovatel připojení. 

Vy jste to psal, jako by z počtu adres nekorespondujících s  počtem podpisů vyplývalo, že se jedná o podvod, proto jsem si dovolil mluvit o blbečcích, kteří nerozumí podstatě věci. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#19973 Nikoliv, nevyplývá z toho, že odešlo více podpisů z jednoho počítače....

2014-11-30 08:17:33

#19972: - Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adresy... 

....ale že odešlo více podpisů z jedné vnější!!! znovu vnější IP4 adresy, za kterou mohou být tisíce či dokonce desítky tisíc v případě O2 počítačů s adresou vnitřní.  O počtu počítačů  z kterých je komunikováno s touto poeticí počet adres ve statistice neříká vůbec nic a co více, nelze to zjistit bez toho, aniž by to jednotliví poskytovalé sdělili a především evideovali. 

Nepřihlášený uživatel

#19993 Re: Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adres

2014-11-30 09:32:09

#19972: - Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adresy... 

Ne, já jsem reagovala na toto: - ROZDÍL MEZI PODEPSANÝMI LIDMI A IP ADRESAMI JE 36 TISÍC  na jiných peticích je to 20 tisíc , 8 tisíc..náhoda nebo lidé stáli fronty u jednoho počítače,aby se podepsali... tento pisatel naznačoval, že jde o podvod, mně ten rozdíl přišel docela normální.