MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#20121 Myslím, že jsem neuvedl bolševická ale post bolševická ODS, pokud jsem se upsal tak post bolševická.

2014-11-30 15:24

#20114: Roman Skácel - Re: Je to dlouhé, ale napsané vcelku hezky..... 

....Klausismu jsou ony "přemoudřelé ekonomické poučky" kterými Klaus častoval tuto zem. Trošku mi z toho vašeho příspěvku zavanula Klausova ODS, nic ve zlém :-).  Takový blb Zahradil je dones typickým produktem. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#20189 Re: Myslím, že jsem neuvedl bolševická ale post bolševická ODS, pokud jsem se upsal tak post bolševi

2014-11-30 17:07:36

#20121: - Myslím, že jsem neuvedl bolševická ale post bolševická ODS, pokud jsem se upsal tak post bolševická. 

Tohle Vám klidně podepíšu, pokud Vám to zavanulo, tak jsem o to nestál. ODS je oprávněně v postavení, které si zasloužila. Uvěřit něco jejím politikům už dá hodně práce a opatrnosti. Dokonce jim už ani není jednoduché věřit, že by byli pravicovou stranou, rozkradli sami sobě svůj politický program viditelně v reálu.

A Klaus, zdrhl z ODS v době, kdy už bylo patrné, že důvěru ta strana zcela ztratí v dohledné době (Topolánci a Nečasové, topící se v tom, co Klaus navařil). Byl to on, kdo do svojí strany vmontoval "kurvítko", které ji v čase patrně zlikviduje do důsledku. "Technologie moci" od Klause, je stejná, jako jeho "ekonomické a environmentální teorie", umře to vše s ním a nikdo se k tomuto braku "pana profesora" už nikdy nevrátí.

Z programu ODS zbyla jen ohlodaná kost, která nezajímá dokonce ani jejich politické odpůrce...

P.S. A jen tak na okraj, ČSSD ani ODS prostě nemohu už od dob smluvní opozice dát hlas z principu, za něco tak obludného měli v důsldedku sedět Klaus se Zemanem nikoli na Hradčanech, ale na Ruzini, každý tak tři až čtyři volební období.