MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#20372 Pravda nebo kecy?

2014-11-30 21:01

Vždyť Zeman má pravdu. Co zákon to paskvil. Schválí se zákon a zachvíli je kněmu mraky úprav a vyhlášek. Já osobně jsem se setkal s tím, zákon byl upraven vyhláškou a platil jak zákon tak i ta vyhláška, toto mě sdělila pracovnice na ministerstvu a tak jsem si asi mohl "vybrat", pozapoměli zrušit platnost zákona, dobré ne?. Takže to nazval pravým jménem. Dále přeložil jen název zfetovaných blbek, které nám tady někteří vydávají za bojovnice za svobodu a demokracii. Když jsme u té demokracie, poslechněte si Karla Kryla píseň Demokracie z roku 1993 v ní už naznačil kam směřujeme, proto se raději vrátil do exilu. V naší ČR je to jen prázdné slovo. Demokracie se neslučuje z kapitalismem. Dále Zeman řekl, že na Ukrajině je občanská válka a to bylo také špatně, protože se nám západ a usa snaží namluvit, že to je anexe Ruska /Putina/. Když se podíváme trochu zpět, ne moc, tak se unás mluvilo o ukrajinské mafii, jak Ukrajina krade Ruský plyn přepravovaný na západ, kvůli čemuž Rusko postavilo Nord stream. Teď chce EU uhradit nebo už uhradilo ukrajinský dluh za ukradený plyn. Když byl ve volbách zvolen Janukovič, tak ho Porošenko silou sesadil a sám se jmenoval prezidentem. Tady u nás ho v té době nazývali oligarchou, po čase už ho nazýváme prezidentem. A tak bych mohl pokračovat dál, ale zvedá se mě z toho žaludek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#20377 Re: Pravda nebo kecy?

2014-11-30 21:08:47

#20372: - Pravda nebo kecy? 

máte pravdu!!!!!!