podporujeme prezidenta Zemana
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#1115 Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!2014-12-07 17:38#1114: - Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! Blbeček pochopí. A hlavně ví, že průměrná délka dožití v ČR je nyní 75 let u mužů. Takže jseš už "po záruce" a nebo kecáš (mnohem pravděpodobnější). A hlavně protože náplní práce blbečka, je práce s lidmi povětšinou staršího věku , tak blbeček ze zkušenosti (asi 25 ti let v aktivní práci) dobře ví, že lidé tohoto věku se nevyjadřují jako Ty. Von totiž blbeček už hovořil se stovkami a stovkami, možná spíše tisíci a tisíci lidí toho věku. A taky blbeček (zjevně nepatřičkým omylem) vystudoval vysokou, v jejíž náplni byla i psychologie, takže na to má trošku i vzdělání (Což inteligent asi nepochopí a možná vykřikne něco vo tom, jak se tady plejtvá vzděláním na blbečky.) Samozcřejmě se najdou vyjímky, kteří jednají a mluví jako Ty, ale je to vzácné. Tehdá se ještě nerodilo tolik hulvátů jako dneska. U nás se takhle nevyjadřují ani krmičky prasat. Já ostatně nelezu Rusákovi do zadku ani to nemám v úmyslu, ale mám za to, že lézt tam američanům jen z toho důvodu, aby se nelezlo rusákům, je stejná blbost, kor když t povede k válce a bídě. I když češi asi opravdu musí být stále v něčí řiti... Preferuji nelézt tam nikomu. Ale to víš, já jsem blbeček. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#1116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!2014-12-08 09:10:20#1115: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! Děláš-li takovéto diagnózy jako u mne, vrať raději diplom. Rozhodně se jím nechlub. Protiamerické blbečky mám totiž opravdu rád. JÁ v takových protiamerických blábolech vidím asi větší hulvátství než ty v mém vyjadřování. A vedle hulvátství drzost nejvyššího stupně. On totiž takový protiamerický "slušňák" a "nestranný" není nic víc než zbabělý rusácký pacholek, který zatím nechce (nebo se bojí) přiznat barvu. A snaží se z druhých svou "slušnou nestranností" udělat voly. S takovým se nepářu, i když budu "hulvát". P.S. Zajímavé, že zrovna takový blbec se tu zastává sprostého, hulvátského prezidenta, ostatně z mojí generace (přibližně.Zde ostatně vidíš hned pěknou "vyjímku", blbečku). Tam je hulvátství, všechny ty kundy, zřejmě O.K. Včetně toho lezení do ruské řiti.... P.P.S. Jsi navíc drzý lhář. Údajně ti vadí "české lezení do amerického zadku". Tak si to vyřizuj s Čechy a nech stranou USA, blbečku - navíc svými lživými argumenty "Made in Kreml". Američani přece za to nemohou, kam Češi - podle tebe - lezou.
|
Nepřihlášený uživatel |
#1117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!2014-12-08 09:47:59#1115: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! Tato diskuse se vede na téma,zda "prezident", který se mimo jiné dobrovolně stal rusáckým pacholkem, by neměl být vykopnut ze svého úřadu tam, kde má svého Putina (i když vím,že zde jsem na stránkách těch, kteří takového "prezidenta" podporují, jako třeba ty ). Přesto musí být řečeno i toto, ač to s tématem nesouvisí: politoval jsem "chudáky tvoje děti" . Podle posledního příspěvku musím spíše litovat ty "tisíce lidí ´mého´ věku, s nimiž jsi ráčil hovořit. Nebo s nimi dokonce "pracuješ"? Každopádně tvůj postoj k nim je krásná ukázka chování mladšího blbečka, který ke všem starším přistupuje urážlivě a přezíravě. Jsou pro něj jen něco, co patří zavřít do DD aby tam čuměli "do zdi", protože k ničemu víc nejsou. Takže když je jim nad 75, "jsou po záruce" a asi by se měli jako prošlé zboží vyhodit nebo utratit, aby "mladým" jako ty neužírali "chlebíček" (jak kdysi učili komunisti....). Já myslím, že když "utrácet" něco co je tak nějak "po záruce", tak blbečky jako jsi ty. Celému lidstvu by se dařilo lépe. Já jsem věru šťastný člověk, že nejsem mezi těmi tisíci a tisíci, se kterými blbeček jako ty kdy "hovořil" nebo dokonce "pracoval". |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
570 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
287 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4101 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24737 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
796 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1358 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17032 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2105 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
346 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
41 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21