MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

TAK SE VECI MAJI

#23046 Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-07 22:08

#23043: - Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

Janosiku,po celou dobu Zemanova kralovani se sam obvinuje z nepristojneho chovani.Naivko, proc dal Zeman prednost ruske ambasade pred Svatovitskou klenotnici s CESKYMI KORUNOVACNIMI KLETOTY(ne slovenskymi)Proc Zeman vrazi klin do ceskeho spojenectvi s NATO? Proc se Zeman uci v cine drzet cechy u huby?On ktery se ma angazovat rizeni statu je stale pod vlivem alkoholu.( rizeni motoroveho vozidla opilim ridicem je prece trestne) Pri mezinarodnich jednanich rad pouziva rustinu i kdyz drtiva vetsina posluchacu ovlada nemcinu,francoustinu nebo anglictinu.Kdyz si neni jisty v anglictine proc radeji nemluvi cesky,prece by to vyslo nastejno i bez rustiny.Spolupracovniku ruske rozvedky neni problem pusobit pod ochranou ceskych komunistickych soudcu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#23051 Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.....

2014-12-07 22:28:26

#23046: TAK SE VECI MAJI - Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

Toto sú všetko propagandistické KLIŠĚ z Vašich hlavnoprúdových masmédií. Musím konštatovať, že RTVS je v poslednom čase odolnejšia voči tlaku tejto nehoráznej propagandy a občas sa už snaží uviesť názor jednej, aj druhej strany. Voči dianiu v Česku zaujíma vecný postoj a nezaoberá sa hlúpym škandalizovaním Zemana. Čo však dorába česká verejnoprávna TV, pripomína začiatok 70. rokov minulého storočia. Aspoň moja vegetatívna nervová sústava na to reaguje rovnako:-). Trochu sa inovovali pojmy, ale metódy masírovania verejnej mienky sú navlas rovnaké. Presne takto vyrábala totalitná propaganda zločincov, príživníkov, záškodníkov, vlastizradcov, cudzích špiónov, bláznov, dementov, morálne a ľudské trosky... Je mi ľúto, že ste natoľko ohlúpli, že to necítite.