MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#23261 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 20:21

#23256: - Re: Re: Re: Re:  

Tak vidíte, už ste v koncoch, keď sa siahne k duševnej chorobe alebo k tabletkám, ktoré si oponent údajne zabudol vziať, je to príznak bezmocnosti. Nemáte argumenty, tak útočíte. A nemusíte sa opakovať s tými doporučeniami:). Či už budete reagovať Vy ako Vy, alebo pán Skácel, alebo tá madam, čo údajne niekde asi na vojenčine ulovila Slováka (chudák:-)) a stojí si za Hodonínom na tom kábli, nepomôže to. Budem si písať čo si myslím o Vašich výlevoch tak či tak:-)).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#23286 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 22:18:30

#23261: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ale Vy vůbec nepíšete, co si myslíte, Vy si totiž nemyslíte vůbec nic, protože na myšlení je třeba mozek a alespoň základní vzdělání. Kopírovat útržky odjinud, to umí i můj vnuk. Já vůbec nejsem v koncích. Na Vás mám kdykoli, s jedním prstem v nose a druhým v prdeli. Já mám totiž vzdělání, o kterém se Vám ani nesní, i když to z některých mých jadrnějších slov není patrné. Ale to mne život v této zemi bohužel naučil. Takže, já jsem Vás již pochopil. Bohužel pozdě.  Místo toho jsem si měl jít naleštit své nové GM, které jsem dostal darem z US ambasády a vyzvednout v bance nějaké "ďolíky", abych měl zítra na útratu v kavárně, kde se sejdu se svými bratry ve zbrani. Také jsem kvůli tomu prošvihl pravidelnou schůzku v Mense (to není vysokoškolská jídelna), takže se zítra budu muset vymluvit na neodbytnou rozsáhlou konverzaci s jedním předním slovenským vzdělancem, který ani neví jak dlouho bude spát, když si v v šest večer nařídí budíka na osmou ráno. Leda, že by si to někde přečetl.

Také jsem zde nemluvil o tabletkách, ale o tom, že autor je nejspíš schizofrenik, nebo že to píší dva lidé dohromady bez vzájemné koordinace. Konkrétně: zde mne obviňujete z útočení a o dva řádky níže útočíte také - na madam, která "ulovila chudáka Slováka na vojně". Jak to mám tedy nazvat? Vždyť si to tu celé od začátku po sobě přečtěte. To je peklo, co z Vás teče za naprosto nekonzistentní sračky. Navíc vůbec nečtete názory, na které pak naprosto nesmyslně odpovídáte, protože logickou odpověď nebylo v tu chvíli odkud zkopírovat.

A to je celé. Takže si tu "konverzujte" s nějakým jiným blbem, který to ještě neprokoukl. Já už jsem vůči Vám a Vaší "inteligenci" opravdu bezmocný a proti Vašim nesmyslným blábolům opravdu nemohu najít žádný protiargument. Je mi líto, že jsem Vás zklamal. 

Sbohem.