MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#23753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:28

#23731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

Áno, sila je v duchu. Dav duchom slabých v tejto odpadovej jame, ktorí tu predvádzajú svoju úbohosť nadávajúc bezhlavo Zemanovi a ľuďom, ktorí ho podporujú a odmietajú Vaše hlúpe urážky hlavy štátu, silný duchom určite nie je. To sú tí, čo mu odolávajú.

Včera na ČT bol celkom pekný dokument o podobnej poľovačke na Paroubka. Tí vrhači vajec na stenu s Paroubkovými fotografiami boli vaša krvná skupina a ich psychologický profil presne súhlasí s tým vaším. Pekne to povedal jeden z opýtaných: je to ako tie "revolty" v Anglicku, kde masy "revolucionárov"  vykrádajú obchody a ničia všetko, čo im príde do cesty. Keď sa ich opýtate, o čo im ide, nevedia - hlavne, že si vybijú svoje napätie z frustrácie. Ešte že vám vaši "ideoví vodcovia" našli cieľ a sformulovali zopár sloganov, ktoré tu hulákate. 

Samozrejme, že nikto neodpovie na moju otázku, či signatári tejto petície pôjdu demonštrovať pred americkú ambasádu, že v Poľsku CIA za úplatky prevádzkovala mučiarne v koncentráku. Aj nacistické koncentráky boli utajované. Ako povedal Snowden, toto konanie a neochota USA potrestať vinníkov vyvoláva otázku, kam smeruje ten režim v USA... Ale vy máte plné ústa "ruských švábov" a zatiaľ vám z nich lezú americké:-).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#23756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:49:55

Nepřihlášený uživatel

#23758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:51:32

Nepřihlášený uživatel

#23760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:57:40

#23753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

Áno. Slovenský soudruh se probudil. Už jsi po snídani ?

Ještě mám plná ústa Amerického brouka z 50. let (pro nepamětníky = mandelinka bramborová. Sice neměla hvězdy, ale pruhy byly vpravdě americké).

Jako dítě školou povinné jsem tu americkou pomstu musel sbírat.

Pokud jde o brouky, nejsem entymolog. Ale ani nebožtík Grosmann neznal ruského švába. V r. 1969 v divadle Alfa v Plzni hovořil o dvou broucích. "žiju v zemi, kde kdejaký rus i šváb se usadil."

Mimochodem, byl jsem v r. 1983 v SSSR (Leningrad a Moskva, 6 dní). Teprve tam jsem pochopil co to znamená rus, jako brouk. Byly toho svinstva plné hotely. Prostě rusi byli všude.

Dávám přednost americkému brouku. Ten mi neleze do domu. A na bramborách si snim poradíme.

Nepřihlášený uživatel

#23769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 08:22:30

#23753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

Já Vám rád odpovím.

Nepůjdou, protože je to celé blábol. Vy se prostě serete do všeho, i když o tom víte úplné hovno. Vy určitě píšete i maily do amerického kongresu. Vy jste opravdu jako ti rusové (myslím tím ty brouky, i když asi vlastně nejen ty). A nám lezou z úst pouze američtí švábové, ale Vám totální nekonzistetní sračky opsané z bolševických plátků,, které máte doma na půdě snad ještě z dob Gottwalda, který mimochodem byl opravdu i Vaším presidentem. Vy tady vždycky něco vyblejete a když na Vás někdo vytáhne nějaký neotřesitelný argument, tak se stáhnete a děláte chvíli mrtvého "švába" a pak vyblejete ještě něco neuvěřitelnějšího. Navíc si vůbec už nepamatujete, co jste psal minule, natož, co tu psal někdo jiný.

A jen tak pro zajímavost: Vy před tu US ambasádu u vás půjdete? I když odpověď je předem jasná.

Jo už jste našel tu kalkulačku? Je zajímavé, že tady jenom dokola blejete a na konkrétní dotaz, který tady sice mnozí asi nechápou, ale Vy dobře víte, proč se na to ptám, jste za cca. 4 dni nebyl schopen odpovědět. Ale je to asi logické. Já, když zapnu automatickou pračku pouze na ždímání, tak mi taky nevypere.  

Nepřihlášený uživatel

#23779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 09:40:41

Prosím Vás, Vy jste takový moudrý a sečtělý. Můžete mi odpovědět na otázku (zatím to tu nikdo neudělal, ale Vám věřím)?

Otázka: Američané vyvoláváním válečných konfliktů usilují o získání strategických surovin. To je všeobecně známé (např. z Parlamentních listů). Proč ale tolik usilují o tu naši chudou a rozkradenou zemičku, kde není ani gram těchto surovin? Myslíte si, že by mohlo jít o naše nevyčerpatelné zásoby uhlí? Nebo jsme pro ně zajímaví polohou? To ale Slovensko je zajímavější a na Ukrajině už  jsou jako doma - viz články v PL a jinde. Navíc, při jejich obrovsky rozvinuté vojenské technologii nepotřebují být zase tak blízko. Oni nestřílí granáty prakem. Tak, o co jim hajzlům vlastně jde??? Vy to určitě víte.

Děkuji za odpověď.

Jo, a ještě připomínám tu kalkulačku.